Jack.

  • kathrin

Kevyttä painia ja hikistä hinkkausta - Mä olin ajatellu yllättää raksun. Se on tulossa nyt illalla. Molin talsimassa koulusta kotiin, nautin ihanasta ilmasta, lumikinokset on melkeen kokonaan sulaneet, valoisaa, ihmisiä liikenteessä ja aurinko lämmitti ihanasti. Mä mietin Tessyä ja kuinka tärkeä se on mulle. Mä en halua että se joutuu taas leikkauksiin, mä haluan että se voi hyvin. Havahduin ajatuksistani puhelimen ulvonnan vuoksi, raksu soitti.

"Mä tuun sillä neljän junalla, meen vaan ensin käymään karhun luona". Mä totesin että kivaa, nähdään sitte, tuun asemalle vastaan. Raksu ilmoitti sitten juovansa karhun luona. Se idiootti soitti mulle varttia vaille kolme, ja oli menossa juomaan. Mä ajattelin kumminki ottaa lunkisti ja totesin vaan että hienoa. Kerroin raksulle etten tule asemalle vastaan, aion istua ammeessa viskipullon ja dildon kera. Huomiseksi pitäis hakea sitten viiniä ja pari pulloa vodkaa. Ajattelin juhlia, niinku ryypätä, niinku kakarat tekee. Se suuttu ja sano etten mä voi määräillä sen tekemisiä. En tietenkään voi, mutta mun täytyy sanoa etten oikeen innostu humalaisesta idiootista jonka kanssa mun pitäis viettää pitkä viikonloppu. Vittu! Mua ei kiinnosta sen tekemiset noin yleensä, tehköön mitä tykkää kunhan on uskollinen ja rehellinen, mutta se idiootti on alkanu heilumaan alkoholisti-kavereidensa kanssa, ja mua ärsyttää, mä en nalkuta, mutta saatan vittumaisesti ehkä vitsailla asiasta joskus.

Miks helvetissä sen täytyy juoda jos se on tänne tulossa? Ja tänään on torstai, kuka vitun pölhö juo torstaisin?? No, nyt on kumminki niin että mä oon perunu kaiken, lauantai-hörhöilyt siis, ei leffaan, ei raflaan, ja kakunkin ehdin perumaan. Ajattelin ostaa sille purkillisen nuuskaa, muutaman litran viinaa, pornoleffoja, ja jättää sen mun asuntoon viettämään niin vitun mahtavaa ja miehekästä viikonloppua.

Happy fucking birthday.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:49

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus