Lääke lesPouteen.

  • kathrin

Hassua. Tapasin tänään yhden kaverin, tai no, tuttavan jonka kanssa en ole ollut tekemisissä sitten avioeron. Se oli sangen ilonen, onnellisen ja tyytyväisen näköinen, sellasena mä en ole nähnyt sitä koskaan.

Näki että se paloi halusta kertoa jotain. Mä kuuntelin, hämmästyin, ja kuuntelin. Se on 29 vuotias, ja ollut lesbo, ihan koko ikänsä. Se on aina inhonnut miehiä, ja kuuluttanut kaikille olevansa umpi-lesbo. Pillun-lipittelijä. Huoh, 93% sen ystävistä on lesboja, ja se on aina ihmetellyt miten jotku voi pitää miehiä haluttavana.
No, nyt se ilmoitti "parantuneensa". Se on löytänyt ihanan miehen, ja se muuttaa sen luokse, lappiin. Mä hymyilin, onnittelin, ja samalla mun sisäinen ääni karjui "MITÄ VITTUA?!".

Hienoa, enkä mä ole mikään/kukaan tuomitsemaan, mutta, mitäs vittua! Miten se voi yhtäkkiä vaan herätä ja muuttua ihan täysin. Se höpötteli ja naureskeli "lesbovuosilleen", ihmetteli miten se on voinut pitää naisia niin mahtavina, ja se sanoi vaan tarvinneensa kyrpää, oikein kunnolla. Mä istuin hiljaa ja hämmästelin. Muistelin sen tyttöystäviä, pride-reissuja, girls-nites, miesten-inhoamis-iltoja ja mietin läpi päivän tapahtumia. Yritin muistaa jos mä olin jossain vaiheessa kiskassut napaan pullollisen viskiä. Kattelin kenkiäni ja totesin kumminkin olevani selvinpäin. Toisena vaihtoehtona oli uni. Mä luulin nukkuvani. Hereillä kumminkin heiluin.

Istuin kuuntelemassa sen kyrvän-imemis-pointtereita ja anaaaaali-seksi-tipsejä koko busseilu-matkan kotio. Nyt mä istun kattelemassa telkkaria ja mietin pääni pyörryksiin. Niin vitun hämmästyttävää.

4 kommenttia

Fantte

22.10.2009 08:55

Jos lappiin haluat mennä nyt, niin takuulla yllätyt. :D

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

kathrin

22.10.2009 11:58

Näin on. Hrr...

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

kathrin

23.10.2009 15:51

No näköjään. You live, you learn. Hmh.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 10:44

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus