Little Red (Fat) Riding Hood

  • kathrin

+ Halloweenpuku on vihdoin valmis. Musta mekko, punanen esiliina mustilla detaljeilla, puneinen huppu-viitta-systeemi, mustat sukat ja phalleriinakenkät. Woo-fucking-hoo. Raksu sanoi että mä näytän hurmaavalta autfittini kera, se totesi kylläkin että se tuntee itsensä hyvin pahaksi ja väkivaltaiseksi kun se näkee mut kostyymissäni, se sanoi että se haluaa repiä mun stayupit kappaleiksi ja käyttää mua hyväkseen. Hey there little red riding hood, you sure are looking good... Ha!

+ Muutotouhut vihdoin hoidettu, ja mä sain pääsiäismunaa, thank god.
Kaikki kokoaminen, kantaminen, monteraus, ruuvailu, porailu ja sahaus alko ottamaan nupikkeeseen. Ihmisiä ympärillä koko vitun ajan, mä en saanu edes kylvyssä olla rauhassa, kokoajan joku touhottamassa ja kysymässä mihin kaikki tavarat tungetaan.

+/- Koira elää. Jouduttiin raahautumaan eläinlääkärille maanantaina. Mä itkin ja olin kovin tuohtunut, luulin että mun vauva joudutaan lopettamaan. Röntgenit, verikokeet, lääkitykset ja kaikki tutkimukset tuli maksamaan melkein 6000, mutta rakkinen on nyt parantumaan päin.
Raksu ihmetteli miten eläin voi olla mulle niin tärkeä. Hmph, totta vitussa. Karvapallo on tärkeämpi kuin noin 90% kaikista maailman ihmis-idiooteista. Haaalo.

- Kaveri, jonka kanssa en ole ollut yhteyksissä johonkin aikaan on paskassa jamassa. Muutaman kuukauden heilunut naimisissa, ja harkitsee nyt eroa. Hassua miten musta tuli Dr.Kathrin avioeroni jälkeen. Kaikki tulee typerien avioliitto - ja suhdeongelmiensa kanssa mun viereen valittamaan ja haluaa neuvoja. Ee... Takana epäonnistuneita suhteita ja se vitun avioero, mikä tyyppinen mä oon sillon muita neuvomaan?

+ Kuukauden pelastaja; raksun vanhemmat. Ne oli ajatelleet yllättää jälkikasvunsa tyhjentämällä ja siivoamalla vanhan kämpän. Raksu meni tänään sinne hakemaan viimisiä tavaroita, ja ovenpielessä heilu kassi, joka sisälsi kaikki herran pornoleffat, liukkarit, ja sen 18 vuotiaana ostetun peenispumpun. Haaahaaa! Nyt se ei kehtaa edes soittaa äiteelleen. Mä pelkäsin pissaavani housuihin kun se soitti ja kerto pumppu-tarinan. Lähes laittoman hauskaa.

Ny nukkumaan.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:44

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus