Magnifique!

  • kathrin

Se nosti mun mekon helmaa, ja sai mut vinkumaan. Se piti kiinni mun hiuksista ja puri mun niskaa samalla, kun mä heiluin jollain toisella planeetalla.

Mun Richie on ehkä maailman ihanin. Mä junailin tänään tänne Örebroohon, kipittelin rakkisen kanssa autolle ja sain varmaan universumin ihanimman halaus-pussailu-pyllynhinkkaus-session. Ostoskeskuksen (löytähdin mekon, kengät, puseron, rintsikat, stay-upit, sukkia, hanskat, meikkejä ja lakanoita) ja ruokakaupan kautta Richien luo, sen luona mua odotti kauhea kassillinen synttärilahjuksia. Se pölhö oli ostanu mulle super-ihanan, pörrösen aamutakin, kauhean tobleronen, Mamma-Mia dvd:n, ja hajuvettä, Lancomen Magnifique, yks mun lemppareista, plus että paketissa oli muutakin jännittävää :)

Painisessio oli jotain kummallista, mä olin taas siinä pyörtymisen rajamailla. Se olotila on ihanan ihmeellinen, kaikki menee jotenki sameaksi, vaikea hengittää, tuntuu liian hyvältä, ja mun selkärankaa nipistelee. Mä en kuule mitään, olen liian äänekäs, haluan että se lopettaa, mutta samalla sen on pakko jatkaa. Hrrh. Kaikki loppu taas siihen että se räjähti mun silmään, saatana. Onneks musta on tullut tehokas tyttö ja oon tajunnu laahata silmätippoja Richien lääkekaappiin. Mun silmä ei ehdi muuttua tomaatiksi :)

Mies heiluu duunissa hetken. Huomenna mennään leffaan, sapuskoimaan ja imeskellään muutamat martinit. Mä en suostu ottamaan näitä ruusunpunasia laseja pois edes kun meen nukkumaan, aion olla koko viikonlopun pilvissä.

3 kommenttia

Saunatontutar

28.11.2008 07:06

Hyvää synttäriä! (paitsi et se vissii meni jo mut silti)

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

kathrin

28.11.2008 07:09

Juu, tuli, ja onneks meni. Kiitoksia :)

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 10:52

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus