Man-Whore.

  • kathrin

Kuinka paljon ystävän kuuluu auttaa? Niinku aikuisten oikeasti siis...
Mä olin eilen ulkona Tessyn ja sen toyboyn kera. Poika on 20 ja hyvin lapsellinen. Mä sanoinkin niille että harvemmin mä lähden 12 vuotiaiden kanssa paariin ja joudun toimimaan lapsenvahtina suurimman osan iltaa.

No, kumminki. Tessy on super-ihastunut siihen lapseen. JOKA kerta kun tytteli hävis vessaan, ostamaan drinkkejä, savustumaan, tai ihan minne vaan, hyppäs se lapsi mun viereen ja yritti mitä ihmeellisempiä juttuja. Työntää käsiä mun pikkuhousuihin, kieltä mun korvaan, se nuoli mun naamaa ja yritti työntää päätään mun tissikeliivikköön.

Se näytti mulle pientä kikkeliään tanssilattian sekamelskassa ja yritti epätoivoisesti tunkea mun kättä sen housuihin. Loppujenlopuksi se kysy Tessyltä josko me voitais ottaa sellanen hieno kimppasohellus illan päätteeksi. Siinä vaiheessa mä vedin jääpalan nenääni ja lähdin kotia kohti.

Koko ilta oli mennyt siihen että mä yritin vältellä kaikkea lähinkontaktia sen lapsen kanssa. Mä halusin ulos tanssimaan ja heilumaan, ehdittiin me vissiin tanssia noin 20minuuttia. Sitten mä heiluin Tessyn perässä, joka heilui lapsensa perässä koko saatanan ajan. Eikö se idiootti oikeasti tajua että se lapsi yrittää panna kaikkea millä/jolla on persereikä?

Mä sain viestin tossa neljän kieppeillä. "Jos mun poikaystävä soittaa, mä oon sun luona, ja nukun." Vitun hienoa. Yks asia heilua paarissa lasten kanssa, mutta raahautua niiden luo kikkeliä lutkuttamaan, on ihan toinen juttu. Tessyllä on jo yksi paska poikaystävä ja pari mustaa muovisäkillistä ongelmia. Miten vitussa mä saan sen tajuamaan että sen täytyy ihmistäytyä pikkuhiljaa?

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:44

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus