Meh..

  • kathrin

Täällä on yksinkertasesti kamalaa. Bergen on persereikä jonne mä en aio eksyä enää koskaan. Aion todella yrittää pitää tämän lupauksen, en halua altistaa itseäni idiotismille enää koskaan. Täällä sataa joka vitun päivä. Ei vaan vartin tai tunnin. Täällä sataa koko saatanan ajan. Täällä on kylmä. Sääihmiset teeveessä valehtelee, ne lupaa aurinkoa, ja täällä vaan sataa. Ihmiset on outoja, ne nyppii ja ottaa kuvia, kokoajan.

Töissä menee hyvin. Rahaa rullaapi sisään. Mä vihaan silti Bergeniä. Raksu kävi täällä, oli pari yötä ja lähti sitte takas kotia kohti. Mä luulin hajoavani kokonaan ku näin auton häviävän sekamelskaan. Mä itkin sellasia krokotiilin kokosia kyyneleitä ja kävelin kotiin sateessa. Märkä, turhautunut, väsynyt ja niin kamala ikävä. Mä olin varuillani koko illan, epäilin kuolevani vitutuksesta johtuvaan aivoverenvuotoon, ihan milloin vain.

Luulin että olotila ois tänään parempi. Vitut. Toki nyt oon onnistunut tajuamaan koko ikävän, ja jossain määrin myös hyväksymään sen. Mutta kamala olo jatkuu. Mä en halua olla täällä. Täällä on liian kylmää, yksinäistä ja ahdistavaa. Ihmiset on kamalan tarkkoja ja tylsiä. Täällä ei voi olla oma itsensä, jossei se "omuus" oo jotain kovin tylsää, tavallista ja kaikkeen harmauteen sekoittuvaa.

Mä yritän pitää toivoa yllä ja hokea itselleni että Oslo on parempi paikka. Siellä on järkevämpää porukkaa. -Luin just sanomalehdestä että oslon huumekriisi kauhistuttaa koko maata. Narkkarit piikittelee jopa keskellä kaupunkia, turistien pyöriessä ympärillä.. Olé!

Bergen
Bergen

4 kommenttia

Saunatontutar

23.7.2009 17:16

Voi perse. En mie vissii huolikkaa sinne töihin =(

No mut siis onneks tuo on vaan väliaikanen järjestely. Sen ajatuksen voimalla jaksat ja kun aika on täynnä, häivyt Norjasta renkaat vinkuen ja persettä takaikkunasta näyttäen!

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

kathrin

24.7.2009 00:12

Näin teen. Ehdottomasti. Tosin täytyy miettiä tota perseen vilauttelua. Tiedä minkälaista paniikkia ja kalapaliikkii onnistuisin lentokoneessa aiheuttamaan...

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Saunatontutar

24.7.2009 16:17

Niijoo...onkohan lentokoneessa edes takaikkunaa??! No sivuikkunasta sitte! Ja jos siellä on noin ikävää, et ehkä oo ainoo, joka könyää housuja puolitankoon lennolla =D

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 10:46

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus