Needy needy.

  • kathrin

Tulin kotiin mömmösenä ja väsyneenä. Lapsenpuolikkaita hiuksissa ja iholla. Mussa tuoksuu edelleen Rinssin hajuvesi, ja mulla on nyt jo ikävä sitä mulkvistiä. Sunnuntai oli jotenkin outo, lähes alien-outo. Käytiin leffassa ja juteltiin paljon, mä sanoin että mulla on kummallinen olo sen seurassa. Sanoin että mä luulen tykkääväni siitä enemmän kuin se tykkää musta, ja sanoin olevani epävarma, en oikein tiedä mitä se haluaa, ja mua ahdistaa. I told him that I'm a needy bitch. se sano mun olevan tyhmä. Se kuulemma tykkää musta kun hullu polkasta ja sano että sen on hyvä olla mun kanssa. Se tykkää mun itsepäisyydestä, pölhöydestä ja siitä että mun kanssa voi puhua mistä vaan. Sen mielestä mä oon typerän hauska, ja mulla on ihanat reidet. Mun huulet on hurmaavat ja se haluaa piiskata mua. Mä epäilen että kaikki toi oli positiivistä.

Mietiskelin myös paljon tulevaa, sen työajat muuttuu tammikuusta lähtien, ja mä alan lukemaan lisää kursseja. Me ei asuta ihan lähekkäin, joten millon me ehditään tapailla? Mä kaipaan sitä, läheisyyttä, sen kanssa juttelua ja sen mainiota sähköporaa. Kuinka usein on normaalia nähdä? Emmä tiedä mikä on normaalia kun deittailee jotakuta. Onko normaalia että näkee toisiaan pari päivää viikossa? -Kun mä haluaisin nukkua sen vieressä melkeen joka yö.. Vituke.

Niinku oon jo todennut, mun on niin perkeleen vaikea luottaa ihmisiin, mä en yksinkertaisesti tiedä miten toimia. Mun mielestä melkeen kaikki ihmiset on kusipäisiä idiootteja, joihin ei yksinkertaisesti voi/kannata luottaa, koska ne valehtelee ja pettää kumminkin, jossain vaiheessa. Tuntuu että mä mustasukkaistun ihan tyhmistä asioista (en valita, enkä sano olevani mustis, en käyttäydy ainakaan liian typerästi, ja yritän luottaa), oon naurettava ja kauhea kakara. Mä tajuan ettei ihmistä voi omistaa, mutta mä haluan silti että Rinssi on mun oma. Mun taskuhomo.

Millon mä voin kysyä että seurustellaanko me vai ei? Ja mitä on seurustelu? -Ollaan me kumminki jo puol vuotta deittailtu, ja sovittu jo aikoja sitten ettei tapailla muita.

Se nuuski mun kaulaa, rapsutteli mut hereille ja sai mut vinkumaan heti. Sen kosketukset, kourasut, läppäsyt ja nipistelyt on ihan ihmeellisiä, mun on vaikea hengittää. Se sanoo että mun iho alkaa punottamaan, ja se näkee heti mistä mä tykkään. Se tutkii mua, näkee kaiken, ja mulla on liian avoin ja haavoittuvainen olo. Se odottaa, painaa kaikki nappeja, repii mut ylös ja saa mut huutamaan. Se puree mun reisiä, silittää mun hiuksia ja nuolee sitten mun niskaa. Miten vitussa mä jaksan oottaa taas sunnuntaihin asti?!?

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:51

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus