Pekoni.

  • kathrin

Läskiä. Mä tuohduin. En nyt kiskasskut seitsemänsadan kilon hernesäkkiä aivoihin, mutta tuohduin hieman. No tuosta läskikeskustelusta, että Suomeen pitäis lisätä läskivero. Toki, ihmiset vitsailee, ja kaikilla on oikeus mielipiteisiinsä, mutta, mitäs vittua!?

Ihan ykköseks, ihmisellä voi olla sairauksia jotka tekee siitä läskin, tai läskin hävittämisen lähes mahdottomaksi. Itselläni on kaksi sairautta jotka tekevät hävitysoperaation vitun vaikeaksi, mutta oon kumminki laihtunut aika perkeleesti, vaikka vielä tiputettavaa onkin.

Toiseksi, viekö läskit muka niin vitusti rahaa?

Mun käsityksen mukaan huoraavat huumehörhäiset teini/oikeastaan kaikenikäset juopot vie vitusti rahaa, niille annetaan mahdollisuus mahdollisuuden jälkeen, ne ängetään hoitoloihin, niitä lääkitään, niille etitään kämppä ja ne yritetään saada kuntoon, muttei siitä mitään tule. Ne pitäis telottaa. Ne ei oo koskaan tehneet mitään yhteiskunnalle, eivätkä tule tekemääntään. Viinaongelmaiset idiootit on naurettavia.

Sosiaalipummit pitäis ampua. Ihminen vois saada apua esim. yhden kerran eläessään, muutaman kuukauden ajan, jos paniikki iskee, mutta muuten ei laiskoja tueta. Niiden istuminen maksaa.

Mielisairaat on kans yks vitun iso taakka, monesti hulluilla on vielä joku addiktio joka tekee niiden muka-parantumisen vieläki vaikeemmaks. Hullut on ärsyttäviä, niiden hoitaminen maksaa, ja suurinosa ei parannu kokonaan koskaan, aina on jotain pikkuhäikkää. Millon ollaan viiltelemässä ranteita, millon imeskelemässä tabletteja, joskus vedetään vaan vitusti viinaa. Kauhea taakka yhteiskunnalle. Vitusti lisäveroa tai nappi niskaan!

Vammaset on melkeen ku mielisairaat. Niistä ei oo mitään hyötyä. ne pitäis abortoida jo ennen syntymää, ja jos joku idiootti nyt sellasen muka-ihmisen päättää pitää, kauhea lisävero, vammastenhoito on vitun kallista!

Rumat ihmiset on asia erikseen. Koska kauniit, normaalit ihmiset ei niitä halua kattella, pitäis niiden naamat leikellä nätimmäksi, ja se maksaa. Koska nämä raukat ovat vain olosuhteiden uhreja (kato rumuus on synnynnäistä), kunnan/valtion pitäisi nämä leikkaukset maksaa. Paras olisi jos rumuus huomattaisiin mahdollisimman ajoissa, jotta hirviön vanhemmat vois alkaa makselemaan lisäveroja jo siitä lähtien kun hirviö oppii rullaamaan.

Idiootit ja vähemmän viisaat.. Olis hyvä jos kakaroille tehtäis jonkinlaiset älykkyystestit siinä tarhaiässä. Näin pystyttäis ehkä ennustamaan pystyykö se persehedelmä suorittamaan peruskoulun yhdeksässä vuodessa, vai tuleeko se pieni idiootti tarvitsemaan erityisopetusta. Jos se tarvii erityisopetusta ja mahdollisesti 10 vuotta sen peruskoulun käymiseen, saa vanhemmat kyllä alkaa maksamaan vitusti veroa. Emmä halua kustantaa jonku idiootin ylimääräsiä koulunkäyntejä.

Vanhukset vie helvetisti rahaa. Ne heiluu lääkehumalassa vanhainkodeissa, ne ei pysty edes vessaan menemään itse, ja vittu vaipat maksaa aika helvetisti. Eläke on aika naurettava idea. Ihmiset kuuluis telottaa heti siinä 65-ikävuoden kieppeillä. Näin säästetään todellakin rahaa! Ihmiset on tehneet töitä ja pyörittäneet yhteiskuntaa, kun työkyky heikkenee ja ikä alkaa painaa, laitetaan ihminen siihen ikuiseen lepoon!

Homot ja lesbot on kans yks turha ryhmä. Ei ne pysty lisääntymään, ja ne on outoja. Ne levittää tauteja, ja ainakin jokatoisella homolla on hiv, niiden varsinkin pitäis maksaa vitusti veroja, että saadaan rahaa lääkkeisiin ja kumihanskoihin.

Lapset jotka syntyy jonku sairauden kanssa vois jälki-abortoida, ruisku nuppiin tai jotain muuta, kovin inhimillistä. Jos heti syntymästä lähtien tiedetään että kakara tulee aina olemaan sairas, miks sellasen vätyksen annetaan elää, ihmisethän joutuu sen sairaanhoidon maksamaan!?

- Jos nämä muutkin veroehdotukset toteutuu, olen valmis maksamaan lisäveroa läskeistäni.

4 kommenttia

V.C. Mikko

25.1.2009 14:45

Mää tiärän kaikkeist parhaimma ehrotukse: Nappi ottaa joka ihmisel, nii sil päästää kaikist noist onkelmist. *ittemme mukaalukie tiäteski*

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

kathrin

25.1.2009 15:07

Alan rustailemaan veroehdotukia eduskuntaan :P

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

kathrin

25.1.2009 16:05

Täytyy miettiä tota eutanasiaa... Vois niinku jo pienenä päättää että millon haluaa kuolla, ja alkaa makselemaan veroja mahdollisimman aikaisin, että sitten saa sitä kuolinapua ku tarvii..

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 10:50

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus