Slurps.

  • kathrin

Tyttökivaa.. Havahduin naisen jalkovälistä hyvinkin onnellisena. Nauroin ja jatkettiin piehtarointia. Se oli kaunis. Kaikki oli jotenkin pehmeää, pastellinväristä, sumuista ja kaunista. Kaikki tuntu niin ihmeellisen hyvältä ja oikealta. Kaikki maistu karkilta ja hattaralta. Mä halusin vaan olla siellä. Jäädä sinne.

-Mä oon varmasti piakkoin sekoamassa kokonaan. Kammottavaa. Tiedä mitä ajatella. Yöt seikkailen kauheissa lesbo-unissa, kierin sängyssä niin kovaa että mukiloin herraa ja heittelen tyynyt ja peitot helevettiin. Tajua mitä mun alitajunta yrittää mulle viestitellä. Sanois suoraan vaan, kyllä mä sen verran kestän.

Mukavia uniahan nuo sinänsä, parempia ainakin kun alituiset painajaiset ja putoamis-unet, mutta kumminkin. Tää pimpan parissa työskentely nyt tuntuu olevan toistuvana teemana mun unissa. Unissa tutustun naisen anatomiaan hyvinkin huolellisesti. Pyörin aina saman tuntemattoman mustan naisen kanssa ja kokeilen mitä ihmeellisempiä juttuja. Hinkutuksen lopuksi ihaillaan aina miten jännittävältä me näytetään yhdessä. Valkosta ja mustaa.

Silti, hämmästyttää tuo imeskely ja tökkäily. Mun, oraaliseksin vastustajan, unissa. Oraaliseksi toimii hyvin herran kanssa. Imeskelen sitä juuri niin paljon kuin se haluaa, mutta mun pyhimpään ei muulla kuin kikkelillä ja sormilla kosketa. Oraaliseksistä toisen naisenkaan kanssa en ole kovin innoissani. Siksi nuo unet kovasti ihmetyttävät. Tarttis jotenkin yrittää formatoida mun hyvinkin sekainen pääkoppa.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:14

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus