Vitun läski.

  • kathrin

Mä olin ehkä vähän kamala, vähän liian humalassa, ja vähän liian ärsyyntynyt, niin ja vähän liian läski, tietenkin. Ei ollut maailman paras idea vetää tyttöstä turpaan. Mua kumminki alko vituttamaan niin perkeleesti. Sandra ja mie seistiin mun takapihalla. Moltiin tultu paarista, juteltiin, oltiin läskejä ja mä odottelin että Sandra saa savustuttua.

Mun uus naapuri hiihti kotiansa kohti, pysähty meidän eteen ja alko valittamaan mun ja Sandran painosta. Sen mielestä meidän pitää alkaa laihduttamaan, ja se alko loppujenlopuks huutamaan. Me naurettiin kun tyttönen kilju, sitten se veti vikatikin. Se sano että me ollaan tyhmiä läskejä. Mä laitoin laukun rappusille ja nappasin idioottia kauluksesta. Kiskasin turpaan niin lujaa kun mun läskinyrkeillä pystyy. Karjuin mun läski-keuhkoilla. Kun neidon nenästä alko vuotaa veri, mä lopetin ja kehotin sitä menemään kotiin. Samalla mä kysyin (läski-äänelläni) onko vetyproksidi räjäyttänyt sen aivot, vai haluaako se kuolla? Millanen idiootti, kokoluokkaa 150cm/42kg (se pöljä kerto painavansa 42kiloa, ja oli niin kovin ylpeä siitä) alkaa vittuilemaan kahden läskin kera?!? Sarjassamme kehari. Turpasaunan jälkeen se kipitti itkien kotiin ja sano tekevänsä musta rikosilmotuksen. Mä kehotin sitä tekemään niin, kato ku mä oon läski.

Mä en edelleenkää tajua mikä hinku ihmisillä on vittuilla ja ilmottaa mulle tai muille läskeille niiden kiloista. Se ei uppoa mun lihavaan päähän. Luuleeko ne vitun aivottomat persenaamat että läskeillä ei ole peilejä, luuleeko ne että kaikki läskit on sokeita? Mikä vittu siinä on. Mua saatana raivostuttaa. Mä aion mennä tänään keskustelemaan mun naapurin kanssa. Mä en enää hyväksy tällästä. Jos joku saatanan idiootti tulee vielä mainitsemaan mun kiloista, mä aion pikkutarkasti käydä läpi sen idiootin kaikki näkyvät ja oletetut viat. Kertoa sille kuinka kamala ja säälittävä se on. Mua ärsyttää! Vittusaatana.

3 kommenttia

kathrin

31.1.2009 14:22

Mä oon kyllästynyt idiootteihin. Se sai mitä kerjäs, ainakin mun mielestä.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

kathrin

31.1.2009 18:01

Joo, sattuu ja tapahtuu. Jotenki vaan hämmästyttää miten ihmiset ottaa oikeudekseen kommentoida toisten kiloja kokoajan. Mä oonkin nyt päättänyt ryhtyä persenaamaksi joka kommentoi kaikkea ja kaikkia, kokoajan.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 10:50

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus