Vitun rasisti.

  • kathrin

-Synttärit meni ja tuli. Paska päivä, mukava ilta. Heiluttiin Harryksessa. Mua ahdisteltiin vaan yhden kerran. Pimppasin Tessyn jollekki norjalaiselle miljonäärille. Se sai pinppaa, mä en oo ainakaan vielä saanut rahaa. Vittu.

-Torstai. Kamala krapula. Heilahdeltiin läheiseen spa-hoitola-hommeliin. Vuokrattiin allas ja saunaosasto omaan käyttöön. Sangen mukavaa. Suolakylvyt, saunomista ja raivokasta hinkutusta porealtaassa. Mä pyhästi toivon että ne putsailee altaat aina käytön jälkeen. Muuten ne seuraavat tyypit sai uiskennella miljoonan puoli-ihmisen kera. Vittumaista niille.

-Perjantai. Ostoksilla. Vitusti ihmisiä jokapuolella. Ällöttävää.
Ulos illalla, ja kappas, musta tuli rasisti. Seisoin baarin ulopuolella kun sellanen vitun pieni, musta mies heilahti mun eteen, se sheikkaili siinä hetken, yritti koskea mun hiussia ja kysäsi sitten "gillar du mina moves?". -Mä vastasin "Ee, vad säger man.. Detdär va lite som cancer, sorgligt men sant." Se huusi ja kiros, mä olin kuulemma kamala rasisti. Mä seisoin hiljaa, totesin sitten että se on jälkeenjäänyt idiootti, ja lampsin sisälle. Vitun paska-neekeri.

-Lavvantaina mä heiluin Tessyn kanssa kaupungille ja paikkasin jonku sakkolihan huulen. Viikon vitun hyvä teko.

-Sandran kanssa salaatilla ja puhumassa paskaa. Mä tiedostan olevani vitun läski. Sandra on läskimpi. Mua vitutti tarjoilijoiden hihitys ja vittumaiset katseet kun se tilas palasen suklaakakkua jälkkäriks. Vittu.

-Onnistuin väistelemään lentäviä tiiliskiviä. Jalkapallohuligaanit tappeli ja heitteli romua ihmisten päälle. Mun mielestä poliisit olis mainiosti voineet ampua ne idiootit tonne torille.

-Uhkailin mun turkkilaisia naapureita. Taas kerran. Niillä ei ole kelloa kotona, tai sitten ne on ihan oikeasti vitun tyhmiä. Mun pyykkiaika alkoi kl 17.30. Idioottien roitteet oli koneissa vielä kl 18.40. Mä kiskoin märät vaatteet lattialle, kipittelin yläkertaan, soitin ovikelloa ja kerroin perheen äiteelle että sen pyykit on valmiit, ei oo ku mennä hakemaan. Samaan hengenvetoon totesin tulevaisuudessa sytyttäväni joka vitun "unohdetun" vaatekappaleen tuleen, niiden oven ulkopuolella.

Saa nähdä mitä alkava viikko tuo tullessaan. Mua panettaa. Raksu lähti lavvantai-aamuna kotiin. Mua ahdistaa.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:44

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus