Blogi

Näytetään kirjoitukset joulukuulta 2008.
Seuraava

ja sitten  1

Käytiin pitsalla. Kirjasto oli itsenäisyyspäivän vuoksi kiinni. Järjestettiin kotia uuden sohvan tieltä. Tekniikkaa ja tekniikan käyttötaitoja on myös hiottu. Läppäriä päivitetty ja iPodia täytetty musiikilla. Ei mahtunut puoletkaan edes 16 gigaselle.

Polvi ok.

***

Itsenäisyyyspäivän assosiaatioketju : Itsepäisyyspäivä, itsellisyyspäivä - epäitsekkyyspäivä.


Nopeasti ennen meikkiä ja sitten  1

Yhtäkkiä kotiin saapui mieluisa yllätys. Pitää mennä sinne missä on niitä, joista välittää. Juuri sinne. Se on ainoa oikea paikka. Olla siellä missä pitääkin. Nukkua siellä missä on hyvä. Siinä kainalossa, joka jaksaa kannatella. Silloin kun on hyvä, on todella hyvä. Silloin, kun on huono, ei olekaan niin huonosti ollenkaan. Hyviä keskusteluita. Ymmärryksen kasvatusta. Välittämisen vahvistusta. Kyllä. Minä sanon kyllä. Ja sitten me tehtiin pestomaustettua broilerinleikettä ja uunikasviksia. Jälkiruuaksi hän vatkasi kokoon jouluisen luumurahkan. Meillä palaa aina kynttilät. Minä korsetissa ja koroissa. Tiskaan, käyn baarissa ja istun tässä. Fetissibarbeilua. Kuten aina.





Etsikko  1

Leivät katoilee, pyörät kaatuilee, polvet on mustelmilla, onneksi ei pääkin kuhmuilla. Olen telonut tänään itseäni urakalla, järjestänyt pikkujouluohjelmaa ja antanut noottia aikuisille ihmisille tiskaamattomista astioista. Minua vaivaa krooninen väsymys ja ulkona on kuin Transsylvaniassa - mikä ei välttämättä ole mitenkään huono juttu, jos sattuu olemaan ammatiltaan vampyyri. Wishful thinking.


Joulukuu  1

Jouluhumua. Ostin joulutorttuja ja pipareita. Juomaksi glögiä ja ruusunmarjateetä, joka paljastui vuosien jälkeen todella herkulliseksi juomaksi. Ulkona on harmaata ja sataa vettä.

Synttäreistä on selvitty ja juhlat juhlittu. Onneksi ei voittanut lotossa. Ei olisi nimittäin jaksanut juhlia enää.

***

Kirjaa huolesi oli kullanarvoinen neuvo pienelle tytölle, jonka oli itse huolehdittava kaikesta niin, että huolesta kasvoi ylimääräinen painolasti.



Seuraava