Blogi

Näytetään kirjoitukset helmikuulta 2008.

Ihanat tutit lukolliseen kaappiin  2

Olen tässä jo hieman aikaa miettinyt, että mitä tehdä tuon yhden kuvani kanssa se kun herättää liikaa ei-toivottua huomiota. Toki hauskojakin kommentteja on tullut, parhaimpana "ihanat tutit", joka nyt sitten saa tämän kyseenalaisen tunnustuksen ja kunnian.

Eilen sättäillessä kaappiin tultiin uhkailemaan, että "laiton kuvani ilmiannetaan ylläpidolle ja saan bannia". Minäpä siitä ylläpidolta kysymään, että miten asianlaita on. (Tuli muuten huippunopeasti vastaus.) Säännöissähän selvällä suomenkielellä sanotaan, että sukuelimet ovat kiellettyä kuvamateriaalia, mutta lasketaanko rinnat samaan kategoriaan?

No, ei lasketa. Mutta, koska kyse on seksuaalisesti eksplisiittisestä materiaalia, niin suositeltiin K-18 ikärajaa kuvalle. Nyt sitten kuvan nähdäkseen on läpäistävä pieni älykkyystesti. Saa nähdä moniko siinä onnistuu. >:)




Seksuaalista häirintää  3

Viime aikojen keskustelu seksuaalisesta häirinnästä on pistänyt miettimään, että ehkä sittenkin olisi parasta, että myös meillä länsimaissa naiset alkaisivat pukeutua burkhaan. Silloin kukaan mies ei voisi sanoa, että "pakkohan niitä tissejä oli tuijottaa, kun ne siinä olivat tyrkyllä" tai "pakkohan sitä persettä oli puristaa, kun se siinä käsien ulottuvilla oli" tai "itsehän se sitä [raiskausta] halusi, kun oli pukeutunut minihameeseen".

Milloin tämä kaksinaismoralistinen kulttuuri muuttuu?

Samaan aikaan mediassa on jatkuvasti näytillä alastomia naisvartaloita, trendit ja muodit suosivat milloin minkäkinlaista paljastavaa ja pintaa nuolevaa pukeutumista. Ja jos nainen, tai nuori tyttö(!), lähtee tähän mukaan, pukeutuu muodin ja trendien mukaisesti paljastavasti, niin se muka oikeuttaa sitten kaikenlaisen kähminnän ja kopeloinnin.

Katsoa saa, muttei koskea ilman lupaa.

Milloin tämä ymmärretään valtavirran kulttuurin puolella? Kinky- ja BDSM-piireissäkin ollaan valistuneempia. Siellä tiedetään, että oli ihminen pukeutunut kuinka paljastavasti hyvänsä, ketään ei saa koskea lupaa.

Julkinen kuva=herutusta?

Vaikka ihminen näyttäisi miltä ja olisi pukeutunut miten, niin mikään pelkässä ulkoasussa ei voi toimia perusteena oletukselle, että katsomisen lisäksi koskeminen olisi sallittua tai että henkilö jopa haluaisi koskemista. Yleisin virhekäsitys tuntuu esimerkiksi olevan, että jos naisella on cityssä kuva, oli se paljastava tai ei, niin nainen on hakemassa seksikumppania eli "heruttamassa".

Ehkä vedän kumiburhkan päälleni protestiksi tätä kulttuurimme idiotismia vastaan.



Ystävänpäivää odotellessa  1

Huomenna on ystävänpäivä. Hykertelen mielessäni, sillä olen postittanut (vai onko se nykyään itellattanut) pienen ylläripyllärin. Pidän lahjojen antamisesta. Harmi vain, etten ole kovin hyvä pitämään salaisuuksia. :x

***

Ystävänpäivän tunnelmointi alkoi oikeastaan jo eilen, kun vaihdoin muutaman sanan arvostamani ihmisen kanssa. Hän on aito, vilpitön, hyväsydäminen, herkkä ja ystävällinen ihminen, jonka suusta en koskaan ole kuullut pahantahtoista sanaa kanssaihmisistä. (Samaa ei voi sanoa kovinkaan monista.) Hänelle haluaisin ojentaa ystävänpäivälahjaksi hieman lisää uskoa ja luottamusta omaan itseensä.


Huh mikä myrsky!  1

Töihin kävellessä tuuli aika kovaa, mutta aurinko paistoi. Myhäilin, että kerrankin hieman talvisempi keli.

Näin lämmintä talvea en ole vielä kokenut. Ilmastonmuutoshysteria ei liene tuulesta temmattua.

Katselin ulos työhuoneen ikkunasta, kun hetkessä meni pilveen ja pimeni ja lunta alkoi tulla taivaan täydeltä. Koko maisema on ihan valkoinen.