Blogi

Näytetään kirjoitukset kesäkuulta 2008.

Pointillista  1

Huumaavan tuoksuinen kesäilta. Luonnon taidetta ja taidetta luonnosta.

Ympäristötaidenäyttely oli virkistävä kokemus verrattuna perinteisiin museokäynteihin. Mielenkiintoista tutkailla taidetta lenkillä. Olen bongannut teoksista jo viisi.

Ja hoitanut tänään monta tärkeää asiaa aina kynsien huollosta matkalaskuun.



Aamuyön maailma  1

Jollakin kieroutuneella tavalla minä pidän näistä aamuista, jolloin herään kesken unien. En saa enää unta, vaikka vielä väsyttäisi. Aamun hiljaisuudessa voin tutkia ja ajatella ja avautuu kokonaan uusia ulottuvuuksia ja perspektiivejä. Jotakin erilaista. Aivan kuin olisin eri maailmassa, tilassa tai ulottuvuudessa. Yhtäaikaa todellisessa ja epätodellisessa. Omassa salaisessa paikassani. Sitten menen takaisin sänkyyn ja nukahdan herätäkseni tavalliseen maailmaan.


pe-la  1

On ollut hyviä keskusteluita, kuskina oloa kultaisen lusikan yo-pippaloissa, siinä sivussa jalkapalloa. Hienoista väsymystä rankan viikon päätteeksi. Olen nauttinut auringonpaisteesta, viinistä, hiljaisuudesta - ollut kaunis(ta) - ja nyt minä menen nukkumaan.




1, 2, 3...  1

Lohikäärmeeni on nyt kolme päivää vanha. Poikanen vielä, vähän vereslihalla ja kutiava. Vaikka se on syntynyt vanhana niin kuin minäkin. Ikuisena.

***

Tein elämäni ensimmäisen täytekakun kokonaan ihan itse. Olen enemmän suklaakakkuihmisiä. Se on syntymäpäivälahja ja ehkä hieman itsellenikin juhlistus "kouluun pääsyn" kunniaksi. Tutkintoa tutkinnon päälle. Odotan innolla oppivani paljon. Nyt on tämän aika, olen kasvanut siihen.

***

Kohtapuolin pääsee maistamaan kakkua. Jänskättää. Mutta ei se voi olla huono, sillä olenhan minä sentään hyvä kokki. :)



Kotikissa  1

Hyvä olla kotona. Huomata, että naapurit ovat vaihtuneet jossakin välissä reissussa ollessani. Ei enää vastenmielistä kiljuntaa. Voi katsella televisiota omassa rauhassa. Jalkapalloa, jos mieli niin tekee. Leipoa kakku ja lukea lehtiä. Kiireettä. Salille tekisi silti mieli. Viikon joutuu odottamaan. Tatskaajan määräyksestä. Kaverit kyselevät kuvan perään. - Rohkea veto, sanovat. - Ehkä pitäisi ostaa oma kamera tai edes kamerapuhelin. Ehkä sitten, kun ostan sen kannettavan. Ensin säästän rahaa. Eikä minulla ole vielä kesäsuunnitelmiakaan, ei muuta kuin salilla käyntiä ja rennosti ottamista.