Blogi

Näytetään kirjoitukset joulukuulta 2009.
Seuraava

todellisuuden tuntoja  1

Todellisuus todella tuntuu tänään. Ei pahasti, mutta hieman raskaammin kuin eilen tietyllä tapaa. ;) Aamupala se vasta raskas olikin. Hotellin aamupalapöydässä kun on sitä valinnanvaraa aina niin paljon. Yleensä hyvä jos leivän syö maitokahvin seuraksi aamuisin, mutta nyt piti tankata taas kunnolla. Ja kun Tampereella ollaan, niin tottakai pitää syödä mustaamakkaraa! :P~



joulua odotellessa  1

Jouluatria vol. 2.

***

Joulu on jo mielessä. Suunnittelen vain ruokia ja koristeita ja lahjoja, vaikka piti tehdä jotain ihan muuta. Tästä joulusta taitaa tulla ensimmäinen oma joulu. Aion ottaa siitä kaiken irti. Tehdä juuri niitä ruokia kuin itse haluan. Kokeilla uusia reseptejä ja soveltaa vanhoja. Onhan ne perinteisetkin kivoja, mutta vuodesta toiseen niitä samoja, eikä mitään vaihtelua, alkaa puuduttaa. Nyt pääsen kokeilemaan kaikkea kivaa ihan isse omaan makuun. Jei!

***

Ostoslistalla:
- kynttilöitä
- kynttilälyhty
- vanha kunnon joulutähti




makuja  1

Synttäri- ja joululahjalistoja rustaillessa. Herkkuillallinen hyvässä hengessä jälleen puolialastoman kokin valmistamana: Brassihärkää ja uunibataattia sekä parsakaalta. Isänmaallisuus kunniaan, sanoi kansanedustajakin, kun linnassa pröystäili unohtaen köyhät. Siitä meni maku - mutta muuten maukas päivä.




muutama sananen  1

Ei nyt vaan irtoa. Ei tule kirjoitettua - tähän. Ei sillä, etteikö kirjoitettavaa olisi.

Juhlat on juhlittu. Matkailtu etelään laivalla ja pohjoiseen junalla. Jälkimmäisessä herkuteltu perinteisillä ruuilla. Pikkujouluja vietetty arkussa. Flunssakin iski ja perinteikäs laryngiitti.

Töitä loppuvuosi vaikka muille jakaa. Saatu hyvää palautetta, jolla ehkä taas jaksaa loppuvuoden, ja kehittävää palautetta.

Näh. Kuittaan.


Seuraava