Blogi

Näytetään kirjoitukset helmikuulta 2011.
Seuraava

Yöllistä heräilyä  3

Pimeyden keskeltä aaltomaisen fyysisen voiman ravistelemana kuuluu voimakasta tavallisesta poikkeavaa ääntelyä vällyjen välistä.

-Krögh ghogh KRÖGh gough GOUgh... *liman kurlaamista*.. GRÖGH GRuuuugh... GROGH! GRÖÖÖGH!.

Normi ilta betonihelvetissä. Yksin.
----------

Taitaapi tiistain neurokoe jäädä väliin. *mutisee itsekseen* Ei sillä, että ketuttaisi: Ihan hyvä vaan kun tätä stressiä riittää! Mutta se on sitten edessä parin kuukauden päästä.

Ja huominen osteopaattisen hoidon teoria... Jsus. Jää väliin!

Pakko saada itsensä kuntoon keskiviikoksi (potilas tulee klinikalle) ja tänään ajattelin mennä kerjäämään lääkäriltä tehodroppeja.

Codesania kehiin!

Voi luoja, että voi yksi lääke saada tytön pään sekaisin. Puoli annosta riittää ja kikattelen itsekseni kroppa hervottomana seuraavat puolituntia ja olenkin jo sitten unessa...

Mutta auttaa yskään loistavasti.

Ei toi kaupan Resilar mtn auta. Viime viikolla piti köhän kurissa. Not anymore!
-----

Tuli taas naureskeltua tätä libidoansa.

Ei väliä onko päänsärkyä, kauhia kanuuna, hirveä väsymys tai tajuton flunssa: Valmiina ollaan!

Eilenkin tapani mukaan tiirailin liikkeen ikkunan takaa liikkuvaa massaa "kiikarit" silmillä:

"Jooh... aika jees... ei tota... LINDAA! Mitä mieltä oot?... JoooOoo..."

Voi luoja. Kai sitä on pakko tehdä jotain itsellensä. Hukuttaa kirjoihin ja töihin? DONE! *Kirjoittaa muistikirjaansa - Kirjoihin ja töihin hukuttaminen ei auta.- *
-------------

Kävin sitten heittämässä mummilleni kylppäriin vanhan hyllykköni.

Kauhea paapatus ja kaakatus muutostani ja mites nyt kaikki sitten kuljtetaan tädilleni ja mummillenikin ja osahan menee kaatopaikalla ja pa pa pa paa...

*huokaus*

Suku on pahin.

*menee jatkamaan yöllistä hylkeiden laulantaansa*


Kulkurin iltakalja  3

"Kun sä saat mitä tilaat
niin pidä varasi.
Kumpi Jeesus vai Piru
muutti veden viiniksi?"

Ismo Alanko teholla- seitsemän päivää.

Olen jotenkin aina tykännyt Ismo Alangon biiseistä. Loistavaa sanojen käyttöä ja kundilla karismaattinen ääni.

Viime yönä heräsin taas kylmyyteen. Voi kettu! Luulin jo tulevani terveeksi ja sitten alkaakin kylmyys ja köhä uudestaan. Täytyy kokeilla vanhaa kunnon "sarvikuonoa" ja huuhdella ontelonsa suolavedellä.

Toivottavasti ei taas tule jonkinasteista tulehdusta. Jää muuten neurokoe väliin tiistaina.

Eli tänään testi yleiskunnosta duunissa, miten ääni kestää ja huomenna mittaillaan tulosta. Jos joku tulehdus niin luultavasti äänihuulet uhreina. Granaattiomena kurkussa ja kauhia köhä. Onneksi yskänlääke jeesaa joskin tämä duunipäivä ei välttämättä ole paras ratkaisu. Pyrin siis puhumaan vähemmän ja pysymään kassan takana ja korjailemaan vain laseja.

Siispä Ismo Alanko Teholla- Räkäistä ja tarttuvaa.
"Paha päivä- Vitut siitä
Paska päivä- Vitut siitä...
Se ei riitä lannistamaan urhoollista soittajaa!"

Normi asenne vain kehiin ja baanalle! Tämä tyttö ei pienestä lannistu ja vain luuserit jäävät tuleen makaamaan! HA!

*Vimmattu laittautuminen kylpyhuoneessa: Suoristusrauta heiluu kilpaa ripsivärin kanssa*
----------

Päivän ajatus:

Katsoi muutama päivä sitten dokumenttia moniavioisuudesta. Siinä esiteltiin niin hyviä kuin huonojakin puolia kyseisestä liitosta. Vaatii ensinnäkin paljon jaettavalta henkilöltä, jotta huomiota riittää muillekkin ja perheen elättäjältä varsinaisen suurta taloudellista panosta.Mitäs jos useammat naiset/miehet eivät tulekaan toimeen? Siinä sitten tuomariksi vielä?

Normaalia rataansa, ajatukset eksyivät siihen, että pystyisinkö minä moiseen?

- En todellakaan ala selvittelemään useamman miehen välejä ja yhdessä mustasukkaisessa uroksessa on jo yleensä riittävästi tekemistä ja ynnää kuvioon vielä koulu/työ/harrastukset. Voi luoja!

-Entä jos olisin yksi vaimoista? Hmm... EI TODELLAKAAN ONNISTU! Naiset joukkiona on pahin selkäänpuukottaja ryhmittymä! Kauheaa ajatella asuvansa useamman naisen kanssa läheisessä suhteessa ja jakaa vielä sama ukko?! Sen verran huomion kaipuinen yksilö olen, siis vaikka en ole vieressä 24/7, on huomiota saatava silloin kun sitä tarvitsee! Ja toiset naiset ukkoni kimpussa?! Ei onnistu!

Tämä tyttö on kyllä sellainen nainen, josta äidit varoittelevat poikiaan ja joka pikkusormen lisäksi vie koko miehen mennessään! Paratiisi ja Helvetti samassa paketissa. Kirous ja siunaus.

Haaremi ei todellakaan kuulu yhtälöön.

Kai moniavioisuus on tarkoitettu enemmän ryhmässä viihtyville yksilöille, jotka lammasmaisesti seuraavat muiden mielipiteitä ja ideoita, sekä tarvitsevat johtajaa, tai siis niille, jotka tykkäävät johtaa lampaita? Ha haa... Kukin tyylillään.

-------

Ahdistaa. Ahdistaa koulusta pois oleminen. Ja vielä lempi tuntini!!! Osteopaattisen hoidon filosofiaa, diagnostiikkaa ja vielä tekniikka. JSUS! Ahdistaa kun ei ole ollut tunneilla! Vaan kotona jumittamassa, lukemassa ja pakkaamassa...

Olen enemmän tekojen kuin sanojen nainen, joten: AHDISTAA!

Opettajat saavat elämänsä sydärin, kun meitsi pomppaa rinnuksista napaten syliin ja vaatimalla vaadin "Kerro kaikki! SIIS KAIKKI! Tahdon tietää! Pherkhele! NÄYTÄ!"

*Itseksensä mutisten raahautuu kylpuhuoneeseen viimeistelemään lookkiaan*


Sen mitä taakseen jättää...  3

Lauantai aamu meni kahvitteluissa, kun mummini, tätini ja mummini sisko tulivat kyläilemään ja katsastamaan huonekaluja.

Nyt voin sanoa, että MYYTY!

Helpompi tavara-vapaampi elämä edessä idän syövereissä.
--------

Tytöt tulivat kanssa herkuttelemaan ja tuijottelemaan leffaa. Aikamoinen taidepläjäys oli ja sain kuin sainkin tytöt innostumaan muuttamisesta!

Vietiin sitten reilusti rojua uuteen asumistooni.

Mahtava fiilis oli siinä purkaa ja laittaa ystävien kesken samalla juoruillen mitä mieleen tuli ja heittäen hervotonta huumoria.

Sitten tapaus kahdet miesten kengät+sirot naiselliset pikkumyy kengät. Siis kuka helvatta asuu naapuri huoneessani, eikä avaa ovea edes kun siihen koputetaan?!

Katsos raukka paran avain oli edelleen lukossa ja ajattelin ilmoittaa ystävällisesti, että jos olisi sattunut huomaamaan moista mutta ei niin ei...

Hei oikeasti. ei vaan voinnut kävellä sisään, kun kuka tietää mikä näky olisi edessä ollut?!

Ha haa..

*viheltelyä ja silmien pyörittelyä*
---------

Pakko vain purkaa ja purnuttaa:

Itä herätti muistoja.

Muutama vuosi takaperin kun olin eronnut ex kihlatustani ja tapailin siihen aikaan ihan ok:n oloista kaveria tapahtui kummia.

Ex-kihlattuni lähetteli ruusuja ja sehän sai silloisen nykyiseni raivon partaalle. Uhitteli tapolla etc. Sairaat piirteet tulivat esille ja silloista asuntoanikin hajoteltiin ja kundi muuttui totaali psykopaatiksi mustasukkaiseksi hirviöksi.

Kun lopulta erosin tuosta kundista tipautti ex-kihlattuni tuntojensa tuloksen (Nipun täyteen kirjoitettuja sivuja) postiluukustani. Lukemani sai minut itkemään.

En muista paljoa tuosta hetkestä. Muistan vain istuneeni polvillani lattialla selaillen ympärilleni lennelleitä sivuja silmät kyynelistä sokeutuneena.

Noissa papereissa oli enemmän sanoja kuin mitä ex-kihlattuni käytti koko yhdessä olomme aikana ja tuosta tapauksesta muutaman kuukauden jälkeenhän yritimme uudestaan.

Paha kyllä: Suoritin paperipäivänä tunteitteni rituaalimurhan.

Välineet: Kattila, kaikki kuvat meistä yhdessä, kaikki nuo paperit, kirjoitukseni päiväkirjastani ja stidi boksi.

Ilta oli kaunis kaikessa kesän komeudessaan ja aurinko vajosi punaiseen hehkuun. Parvekkeella pikkuisessa kattilassani roihusi tuli, kuten silmissäni ja lukitsin tunteeni lukkojen taakse ja kadotin avaimen yhdessä yössä.

Kuten arvata saattaa, ei uudesta yrityksestä tullut mitään, koska en kyennyt häntä päästämään lähellä kuten ketään muutakaan joihin tapauksen jälkeen olen törmännyt.

Uskon, että jotain on tapahtunut. Sillä en todellakaan ole muistanut noita papereita, sitä kattilaa ja sen psykopaatin eagointia ex-kihlattuuni viime vuosina.

Nyt muistoni purkautuvat esille.

Olenko vihdoinkin alkanut käsittelemään asioita vai päässyt monen tekijän yli?

No kuka tietää?! Joka tapauksessa tästä vuodesta tulee mielenkiintoinen!

--------

BTW: Mr. Hunks on eksynyt jälleen mieleeni.

Kyllä. Minulla on jotain pientä juttua maailman sydämmellisemmän kundin kanssa, jonka hymy sulattaa ikijäänkin, mutta samaa kipinää ei löydy kuin mr. Hunksin kanssa, jonka elämäntilanne on sitten mitä eksoottisin etc.

Aina kun tätä sydämmelistä kaveri miettii nousee hymy huulille, mutta kun Mr. hunksia miettii niin voi jumalauta kun sydän pamppailee, on pakko vetää henkeä ja maailma hämärtyy hetkeksi.

Sattumalta häneen varmasti törmään joskus varsinkin tulevalla asuinalueellani tai aina niin rakkaassa Bakersissa...

Ei sitä voi muuta kuin kirota tuuriansa miesten suhteen: Sitten kun kipinää ja sitä jotakin löytyy: "Kriisistä kriisin kuljen komein askelin...".
Voi Jsus!

Pystyn hyvin samaistumaan Passion hedelmän rooliin seuraavassa pätkässä:
http://www.youtube.com/watch?v=axMVJpd3pY0&feature=related


Mikä on tyhmyyttä?  6

FLA toiminta herättää kymysyksiä.

Itse kannatan erillaista ratkaisua ja vastaukset vaadittuihin kysymyksiin tulisi suorittaa.

Onhan kyse varkaudesta, mutta syyt tämän teon takana ovat sen verran suurta kaliiberia, että mikä ettei.

Suuryritysten tulisi olla kykeneviä vastaamaan kysyttyihin kysymyksiin ja avoimempia tiedon antamisesta ihmisille.

Kuitenkin FLA:n esittämä kysymys numero neljä herätti ajatuksiani.

4. Miksi ette kanna vastuuta edustamanne ruokakulttuurin seurauksista? Miksi ette pyri toimimaan liikalihavuutta, diabeettestä ja niiden seurannaissairauksia ehkäisevällä tavalla?

Ihmisiä tuntuu vaivaan kansallinen idioticus syndrooma. Tarkoitan vain sitä, että paha olo/lihavuus/taudit jne. ovat AINA jonkun muun syytä. Ympäristö, vanhemmat, kaverit jne.

McDolandshan on syy pää kaikkeen bursan ja ranejen vetämiseen ja siitä seuraaviin ongelmiin.

TOTTA on, että McDonaldsilla on velvollisuus kertoa ja tiedottaa ihmisille avoimesti tuotteistaan ja teoistaa, sekä sen tulisi kantaa vastuunsa konseptinsa tuottamasta pikaruokakulttuurista, mutta eikö ihminen itse ole lopulta vastuussa siitä mitä suuhunsa laittaa?

Maailma on tietoa täynnä ja tieto on saatavilla, kunhan vain osaa etsiä sitä. Kuka väittää, että opetuksemme koulussa etc. on niin paskaa, ettei ihminen itse opi etsimään vastauksia kysymyksiinsä? Etteikö ihminen itse oppisi kyseenalaistamaan median sanomaa/muiden sanomisia ja ajattelemaan itse.

Jumalauta! Onko kaiken takana puhdas laiskuus ja piittaamattomuus?! "Vittu kun vaan ei kiinnosta!" ja sitten taas syytetään muita kun ollaan vedetty viinaa siihen malliin, että maksakiirroosi painaa pahemman kerran ja rasvainen ruoka on lisäksi tukkinut verisuonet. IDIOOTIT!

Kirjoittamani teksti luultavasti herättää ajatuksia ja erinnäisiä mielipiteitä, mutta omassa skaalassani älykkyyden merkki on myös itsestään/kropastaan huolehtiminen.

Voit olla kuinka nero numeroiden ja tietotekniikan ihmelapsi, mutta kai nyt apinakin tajuaa, että se ruoka vaikuttaa moneen asiaan ja ihmisen evoluutio ei ole vielä tavoittanut dataamiseen sopiva ergonimista fyysistä olomuotoa ja kroppa tarvitsee sitä perkheleen liikuntaa ja mielikin sosiaalista aktiviteettia?!

JUMALAUTA!!!

Ihmiset aina vain vaativat lisää omaksi hyväksensä olematta valmiita itse tekemään minkäänlaista työtä minkään eteen.

Ensimmäinen askel on ajattelu muiden asemasta, mahdollisesti myös globaalissa mittakaavassa?

Se maailma ei pyöri oman napasi ympärillä...

Parisuhteessa:
-Nainen ei ymmärrä kun mies ei samantien avioon astumisen jälkeen ryhdy täydelliseksi vaan pelaa edelleen pleikkaa ja vetää bisseä.
- Mies ei ymmärrä naisen vastahakoisuutta kyökkipiian rooliin ja sitä, ettei välttämättä heti ole messissä kundin katsoessa fudista bisse kädessä ja ehdottaessa naikkoselle vähän poskeen ottoa.

Siis voi Jsus.

Työttömänä saa enemmän rahhoota kuin pätkätöistä niin miksi vaivaitua? Kivempi vetää vaan sitä viunaa päivät pitkät ja hengailla.

Ja pakkohan on tuputtaa omaa maailman katsomustaan muille!!!
Kuulin tulevilta kämppiksiltäni erikoisesta huoneeni ex-asukkaasta joka puhui vegaanin elämän edestä oikein paasaten ja syyttäen muita lihan syönnistä. Voi Jsus...

Asiallinen väittely on jees niin uskonnossa kuin etiikassa mutta ÄLÄ tyrkytä omia ajatuksiasi muille vaan jos haluat käännyttää: Istuta ajatuksen siemen!

Tässä linkki mielestäni varsin hyvään pohdintaan kasvissyönnistä.
http://dharmapiste.blogspot.com/2010/01/kasvissyonti-vs-lihansyonti.html

Ja tässä sitten vegaaniliiton historia isku kasvissyönnistä:
http://www.vegaaniliitto.fi/vegaia/1994/talvi/vegaia494historia.html
Propagandamainen pulpahtelu ja aivopesu/ylistäminen välkkyy tekstissä ja mielenkiintoista puolustamista: "fiksut ihmiset historiassakin on ollu vegaaneja stna!" Onneksi löytyi lähteet tekstille, joskin saatan hieman kyseenalaistaa nitä. (Kohta siitä, ettei Tanskassa olut Espanjantaudin yhtäkään tapausta voi johtua ihan muistakin asioista kuin kasvissyönnistä... Huokaus....)

Itse syön lihaa. Pääasiallisesti kyllä kanaa ja kanaa. Soijakin maistuu. Tofu on herkkua jne. Tiedostan mitä syön ja pyrin luomulihaan jne. Tiedostan, että kasvisten lisääminen yleiseen ruokakulttuuriin on yksi tehokas keino vaikuttaa tulevaisuuden ongelmiin, mutta liha kokonaan pois?..

Okei. Jos vaikka ryhdyttäisiin lakto-ovo-vegetaristeiksi. Hjuva hjuva- kuka sitten syö ne kanat, kun aika koittaa ja lehmät? Munat ja maitokin tehotuotetaan. Vaikka olisikin ns. vapaiden kanojen kanala, niin on se silti tehotuotantoa. Eikö ole järkevää käyttää eläimestä kaikki osat? Eikö se olisi luonnonmukaista? Mites soija? sekin on nykyään niiiin geenimanipuloitua ja ties mitä!

No mutta tästä voidaan väitellä ikuisuuksia.

Itse kunnioitan luontoa ja jos kasvisyöntiä perustellaan eläinten kärsimyksellä niin mites vilja? Hedelmät? Vihannekset? Pakko lääkitään isommiksi ja geenimanipuloidaan ties minkälaisiksi.

Kuka väittää ettei kasveilla ole tunteita?!

Joidenkin tutkimusten mukaan kasvit kasvavat paremmin kun niille keskustellaan ja niitä huomioidaan. Eikö niiden tehotuotanto ole väärin?!

Lupaan lisätä linkin näihin tutkimuksiin kun ne löydän.

Eikö olisi vain fiksuinta lisätä kasviksia ruokavalioonsa ja pitää se mahdollisimman puhtaana? Ei lisäaineita ja kuitenkin välillä kuormittaa kroppaansa esim kahvilla/alkoholilla jne.

Tervettä vain pitää puolustusta yllä! *hihitystä*

En tuomitse ketään ruokavalion perusteella

No mutta näitä edelleen pohtien perjantai yönä, vettä siemaillen ja flunssaa parannellen....


Ja suussa maistuu...  2

Päräyttävät pari päivää ahdistuksen ja hurmoksen vallassa.

Flunssa ei anna mitään anteeksi ja siksi uusien verhojen vieminen uuteen huoneeseeni kostautui voimattomuudella.

Tänään oli pakko hakea lipasto kierrätyskeksuksesta ja jumbe, että voi voimat olla kadoksissa!

Mutta pakkohan se oli raahata ja thank god hyvä ystäväni oli mukana jeesaamassa. Luultavasti auttelee lauantainakin ja minä lepään nyt ainakin nämä pari päivää ilman roudaamisia etc. Pakko saada itsensä kuntoon.

Pakko laittaa muistikirjaan ylös seuraava:

"Hoida asiasi kuntoon kuin ennenkin, mutta ÄLÄ AINA esitä helvatan superwomania vaan pyydä jopa niihin pikkusilta vaikuttaviin juttuihin APUA!!! Kun niitä kertyy taas tuhansia ja tuhansia ja sit auttelet muitakin stna..."

Enään ei vaan jostain syystä luota toisiin ja on joku helvatan näyttämisen tarve. Kai sitä on pakko opetella taas avoimeksi heikkoudestaan. Ei aina voi jaksaa.

Siis kaivamaan sitä tyttömäistä heikkouttaan kaiken tämän fibroottisen kudoksen alta...

-----------

Muuten mahtava tapaus toi Ronald McDolandin kidnappaus Ruoholahdesta ja vaatimukset, mitkä esitettiin. Ei voi muuta kun nostaa hattua tädille ja sedille.

ASIAA! Power to the people!


Kålla KÅLLA!  2

Nyt taas sitten menee pakkaamiseksi ja tavaroiden pois heittämiseksi.

BTW:Myynnissä on loistava sohva, sänky ja keittiön talonpoikaismallinen kulmakaappi ja siihen sopiva ruokailuryhmä!

----

Kuten odotettua:

Kaiken sen stressaamisen ja jännityksen takana odotti mehevä flunssa tuloansa. Kun puolustusasetelma ja andrenaliinin kyllästämä selviytymisvietti väistyivät tieltä, kääriytyi tämän yksinäisen ja arpeutuneen pienen sydämmen ympärille parasetamolin, sekä coolixin höyryinen villavaippa.

Olo on raukea mutta onnistunut. Yksi askel lähempänä tavoitetta!

-------

Olen joskus tainnut mainita olevani sukuni mustalammas?

Syyt:

1. En ole koko aikaisessa työssä, vaan opiskelen.
2. En ole vielä pariutunut.
3. En erakoidu vain lähipiiriini ja odota muiden vierailua: Minä vierailen ja kyläilen, sekä pidän yhteyttä.

Ajattelin lisätä listalle vielä seuraavat kohdat:

- En tyydy tilanteeseeni vaan teen jotain asioilleni.
- En pidä kaikkea sisälläni ja päästä asioita ulos ainoastaan päissäni.

Nämä valitettavasti pitävät paikkansa, mutta näin teksti muodossa voivat antaa väärän kuvan.

Kiroukseni ja siunaukseni: Oma sukuni ja perheeni.

Vaikeita tapauksia. Vahvoja persoonia. Raakaa ja viiltävää kylmyyttä niin tarvittaessa. Draamailun mestareita. Sosiaalisia pörhiäisiä. Helposti rakastettavia, mutta myös vihattaviakin.

Sukuani ei voi olla rakastamasta.

Joka puolelta löytää tavallista pullantuoksuita menijää beigen ja ruskean, harmaan erisävyissä. mitään persoonaa ei löydy, muttei mitään sanottavaakaan.

Elämä on yhtä vuoristorataa sukuni kanssa.

Eilen kohtasin perheeni matriakan kasvoista kasvoihin kertoakseni muutostani.

Hänen silmiinsä muodostui lasinen pinta ja kahvilusikka sekoitti vinhasti ruskeaa katkeraa lientä. Huulten ääriviivat tiukkenivat.

"Siinä meni hyvä koti! Aina sä rikot kodin ja rakennat uudestaan. Sun pitäis nyt josku vähän laittaa pakkia noihin sun ratkaisuihin. Oot kyllä sellanen tuulispää! Ja radikaalien ratkaisujen tekijä... hmph.... Siitä pidät kiinni, että kun naimisiin meet niin pysyt siinä! Harkitset sitten kunnolla ennen kuin sanot kyllä. Niin teet!"

Hetken hiljaisuus ja leipien mutustamista. Ryystö kupista.

Katse muuttui jälleen ja puheen pulputus muitutti taas saippuakuplia:
"Mihis me saadaan sun sänky jne. Jooh... mä soittelenkin jo... joooh... sit se sohva. Minkäs värinen se oli? okei.. joooh..."

Tässä vaiheessa tokaisin, "Mummi kuule. Heti oot jo myymässä ja laittamassa asioita käyntiin, isällä on sama piire. Kyl se taitaa sulta periytyä tää impulsiivisuus ja action ennen turhaa ajattelua. Mulla vaan se kerrotaan hiukan eri potenssissa..."

Isäni haluaa pitää minulle puhuttelun. Tulevaisuudesta jne. Vaikka olen jo useasti sanonut, etten tänne jää vaan luultavasti suuntaan ulkomaille tai sitten Kuopion lääkkikseen.

Isäni 2. kriisi. ilmeisesti?

1. kriisi oli muuttoni pois kotoa. 3. kiisi tulee kun menen naimisiin tai saan lapsen? Who knows.

Saattaa olla että levottomuuksissani jää koskaan aloilleni ja vain nopealiikkeinen kolmijalkainen pysyy perässäni.
------

Serkkuni kävivät kylässä. Toisen näin 11-vuoden tauon jälkeen viime syksynä ja toisen tänään.

Ihania ihmisiä ja huomaa mummon piirteitä molemmissa. Suu käy ja mielipiteitä riittää! Tunteet myös vetävät yhtä vuoristorataa ja siksi ihmissuhteet ajottaista draamaa.

Kauheata mitä ihmisille voi lapsuudessa tapahtua. Lasinen lapsuus ja väkivaltaa.

Olen kuitenkin onnellinen heidän puolestaan. miehet jotka rakastavat ja lapsia jo. Aivan mahtavaa!

------

Ystäväni kertoi olevansa raskaana (odottaa esikoistaan) ja oli hieman sekaisin edelleen. No more disco diivailua ja biletystä. Jotain uutta kuvioihin.

Ehdottomasti tuen ystävääni. Mennään leffaan, uidaan, syödään ja jos joskus menemme porukalle muutamalle napataan hänet mukaan tanssimaan limpparilla.

Pahinta mitä voi tehdä on se että ystäväpiiri kääntää selkänsä ja tyttö, joka raskaaksi tuli erakoituu.

Olen todella onnellinen hänen puolestaan, koska tämä on juuri sitä mitä hän haluaakin ja lupauduinkin jo lapsenvahdiksi.

Kaiken tämän keskellä minä pakkaan ja muutan soluun asumaan valmiina näyttämään kynteni maailmalle.

Solusta BTW: Aivan mahtava! Siisti! Tilava! juuri sopiva. Jopa oma pieni "ranskalainen parveke". Keittiö ja olkkari ovat myöskin siistejä. Jee jee!

Vaikka pelottaakin se, mihin soppaan taas lusikkansa pistää (Alueella paljon tuttuja) niin kuitenkin on olo, että teki oikean ratkaisun.

Nyt täytyy auto (Paku) vain hommata jostain ja joku muuttamaan!

Voittaakseen onn otettava riskejä ja sehän ei pelaa joka pelkää?.. *simän isku ja veikeä virnistys*


Seuraava