Hovihoitaja esittäytyy

  • CherryLipss

Täällä taas. Veljeni ja hänen morsmaikkunsa asunnossa. Karvaisen kaverin vahtina.

Pahinta oli kenties tavaroiden roudaaminen.

Kuten eilinenkin panos, tämäkin päivä uuvutti. Taitaapi se aika taas lähestyä, kun sidekudos löysistyy ja väsymys lisääntyy.

Kuuntelin kroppaani ja otin torkut.

Alaselkä, alavatsa, sekä vatsa yleisesti kipuilivat. Väsymystä ja uuvutti. Jos joku olisi vittullut olisin luultavasti kaivanut käsilaukustani haulikon ja...

No mutta ei siitä sen enempää.

----------

Tämä ADHD koira on kyllä maailman paras. Sohvalla viekussa ja heti tänne tullessa haki huomiota. Kun torkuin niin odotti vierellä kieli ulkona. Aivan mahtava otus! Ei voi olla rakastamatta. Valitettavasti tämän kaverin "iso sisko" sai kunnon prolapsin rintarankaansa. Alaraajat halvaantuivat.Nyt leikkauksen jälkeen seisoo jo aika hyvin, mutta vasen jalka onkin sitten parempi. Oikea krampissa. Täytyy vierailla ja samalla hieroa ja silitellä, sekä pussailla.

Onhan siinä oma stressinsä kun ravaa kaupunkia päästä päähän, mutta elukat antavat aina energiaa.

----------------

Duunissa alkoivat piruilemaan kun ilmoitin, että perjantaina en tule. Pomo höpötti kollegalleni tulevaisuuteni uudelleen katsomisesta johon kollegani iski luun kurkkuun.

Valitettavasti työsopimukseni on sellainen, että voin vapaasti hyväksyä vuorojani/perua vuorojani. Mustaa valkoisella.

Jos ongelmaa tulee niin lakimiehet kehiin stna.

En kyllä yhtään ihmettelisi, jos jotain ilmaantuisi. TAAS. *koputtaa puuta*

Broidinikin kertoi alkuvuoden olleen varsin raskas heillekkin.

Joku tosiaan sitten vihaa meitä...

*lähtee keräilemään suojatalismaaneja, suitsuttamaan paikkoja ja höpisemään omituisia suojaloitsuja*

------------

BTW:

Minkälainen on tyypillinen kasvissyöjä?

Omituinen ajatteleva hörhö? Hippi? Rajatapaus? Avoin maailmankatsomukseltaan? Kummallisia ajatuksia omaava? Luomu friikki? Yliterveysintoilija?

Kertokaas nyt oikeasti minkälainen on tyypillinen kasvissyöjä, sillä olen useamman kerran saannut kuulla olevani kasvissyöjä habitukseltani.

Tyypit sitten yllättyneet todisteassaan näkemistäni makkaraposkessa/ puoliraakaa pihviä järsiessäni.

2 kommenttia

licence27

23.2.2011 22:58

Tyypilllinen kasvissyöjä on sellainen joka voisi ja saisi syödä lähes mitä tahansa, mutta saa sitten hienon idean että ei halua syödä lihaa. Eli tällä perusteella hän on ihminen joka kieltää itseltään jonkun yleisen nautinnon lähteen.

Toisaalta kasvissyöjä on tyypillisesti myös ihminen joka luulee ymmärtävänsä lihan tuotantoketjun päästä päähän ja tekee mielestään oikein kun ei syö eläimiä. Lisäisin tähän vielä sellaisen oletuksen että ei ole, eikä ole ollut hoitamassa tuotantoeläimiä, ei välttämättä edes nähnyt elävänä läheltä, eikä nähnyt, eikä näe nälkää.

Nää nyt oli aika raakoja yleistyksiä ja kukin tunkekoon omaan suuhunsa just sellaista ruokaa kun maha kestää ja omaa ideologiaa miellyttää. Silti toivoisin että yksikään lapsi ei olisi kasvissyöjä ala-asteelle mennessään jos ei ole allerginen.

Laumaihmisillä se menee näin. Yksi inhoaa jotain ruokaa ala-asteella, ei syö, narisee ja sama ruoka jää kohta syömättä muiltakin ja niin niitä uusia kasvissyöjiä tulee. Siitä sit kun pääsee murrosikään koulut vaihtuu ja jotain puuttuu lautaselta niin siihen ei sit enää mikään järkipuhe auta.

Sitäpaitsi eilen sain linkin jossa käsiteltiin väärennettyjä elintarvikkeita. Alkaa jo tuntua siltä että pakko kaivaa mansikat ylös tai hankkia kasvimaata jostain kun elintarviketeolisuus ei tuota oikeaa ruokaa. Esimerkiksi niinkin perus juttu kuin mehu- todella vaikeaa löytää mehua, joka olisi oikeasti mehua eikä vettä, sokeria ja lisäaineita.

Kasvissyönti alkaa houkuttaa myös silloin jos ahkerasti lukee tuoteselosteita. Hedelmä- ja vihannesosastolla ei ole paljon luettavaa, mutta runsaasti syötävää. Sitä ei sit tiedä kuinka paljon ja mitä myrkkyjä on esimerkiksi appelsiinissä tai ulkomaisessa omenassa.

Vaikka eläimistä/eläimestä saisi energiaa- sitä myös kuluu.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 10:39

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus