Ha haa..

  • CherryLipss

Eilinen ilta värittäytyi varsin eksoottiseksi.

Allergia pallergia kohtaushan se siellä: Väsymys, vatsa kipeä, nenä vuotaa, kutinaa kurkussa.... kihelmointiä kurkussa.. turpoava kurkku ja tunnoton kieli... kääk-> allergialääkettä... aamulla sitten iloinen herääminen syyhyävään ihottumaan. Mutta no hätä! Bodylotion on keksitty!

--------------------

Täytyy sanoa, että vaikka tämä työtä on hoitaa koiria broidilla ja raahata tavaroitaan edes takaisin, niin kyllä karvaturvat ovat sen arvoisia.

Sillä yksi fakta on ja pysyy: Elukoiden ja lasten kanssa tulee aina toimeen!

Tälläkin hetkellä ADHDmpi tapaus riuhtoo luuta jalkani vieressä ja vaanii hiirtä. Komentelee leikkimään ja juoksentelemaan kanssansa.

Eivät sittenkään päästäneet potilasta sairaalasta. Paremmassa kunnossa on neito jo ja vikkelään rullailee ympäriinsä koirille tarkoitetussa rullatuolissaan. Kakkii ja pissii myös ihan itse.

Saatiin liikettä myös toiseen jalkaan kun hieroskelin kramppeja raukalta pois. Siinä ADHD koira oli kuin sulaa vahaa kun hovihoitaja silitteli ja hieroskeli jalkoja ja alaselkää... (välihuomio. Nyt se karvaturri repäisi vinkulelun esille ja käskee leikkimään ja riuhtomaan kieli pitkällä. se pässi iski jo päänsä pöydän jalkaa ri
u+h6t
o
essaa
n.. edellinen oli tulosta kaverin pompusta näppikselle... *huokaus*)

Neiti meni sairas häkkiinsä rennosti eikä pannut yhtään vastaan kuten eilen.

Taitaapi olla, että kun aikatauluni rauhottuu hommaan tälläisen koiran. Olen kyllä täysin kissaihminen mutta jotenkin vaan cottonille tyypilliseen luonteeseen heltyy. Ja oikeasti sama fiilis kuin hyvän ystävän kanssa olisi viettänyt aikaa. Toinen haluaa olla seurassasi vain sen takia, että olet sinä! Toki sitä ruokkii, ulkoiluttaa ja lemmikit aina viilaavat omistajaansa silmään mutta aivan mahtava fiilis.

--------------

Tässä tulos viime viikkojen maailman observoinnistani:

Olenhan yleisesti jo maininnut monissa teksteissäni minua edelleenkin hämmästyttävän "oma napa-maailman napa"- ajattelutavan?

Kaikenlaisia piirejä on tullut nähtyä. Metrossa matkalla rakkaaseen lähiö kotiini sattui viereen istumaan kaksi kundia. Toinen valitteli ettei kaupungin kämppää saa ja varmasti jotain syrjintää, koska systerinsä sai jo kahdessa viikossa. Kaveri myönteli vierellä.

Rupesin tarkastelemaan parivaljakkoa lähemmin. Puhujalla posket ovat lommolla, iho sairaalloinen ja hampaissa jotain vikaa jo. Katse siirtyy käsiin, joissa hän pitelee kertakäyttöruiskeen suojapaperia. Jotain siihen on kääritty.

Tyypit oikeasti alkavat siinä ihmisten keskellä puhumaan kuin salassa ja niin etteivät muut kuule, aineista, diileistä ja puhuja ojentelikin kättänsä auki ja sormien välistä oli selkeät pistojäljet näkyvissä.

Tähän lopputulokseen tulin: Sekakäyttäjiä. Merkkejä metaamfetamiinista, piristä ja rauhoittavista mielialalääkkeistä. Myös vieno pilven tuoksu leijui toisen yllä.

Kysymys kuuluukin onko syrjintää olla antamatta asuntoa nistille jo sossun leimeeman kaupungin vuokra-asuntojen piiristä?! Itse olen helpottunut että muuti pois, etten joudu päivittäin törmäämään nisteihin oveni ulkopuolella.

Toinen tapaus tuli minua vastaan tänään kaupassa asioidessani.Kaverin kassalla käteilessä maksaessaan (kahdenkympin seteli) oli pakko kommentoida kun kassaneiti sen tarkastutti ensin koneessa, että onko nykyään tullut tavaksi tarkastaa kaksikymppisiäkin. Selkeästi taustalla oli jälleen joku epäluuloisuus, että´kun näytän tältä ja plaa plaa niin siksi ja vain siksi tuo ämmä katsoo setelin...

Jumalauta minultakin AINA tarkastetaan kaksikymppiset!

Mikä hiton epäluuloisuus ja vainoharhaisuus noihin sekakäyttäjiin tarttuu?!

Vai onko se pilviveikoille yleistä? (Siis sen vahvemman pilven A:K:A: pudin käyttäjille?)

(Välikommentti: Älkää menkö sekoittelemaan jo puhtaita luonnontuotteita! Kannabis oli hyvä sellaisena kuin oli ja toimii puhtaimmillaan lääkkeenä etc. Alkuperäisenä se sisälsi psykoosia aiheuttavav ja psykoosia ehkäisevät tekijä! Ja tämä on fakta!)

Maailma on heitä vastaan, koska he alitajuisesti itse tietävät jo käyttäytyvänsä/näyttävänsä erillaiselta ja minä, minä, minä voi kun kukaan ei enään ymmärrä.

Avatkaa silmät ja kuunnelkaa mitä muilla ja maailmalla on sanottavana!

Satun olemaan utelias ihminen
ja tuntemaan erillaisia piirejä. Siksi tiedän monistakin kyseenalaisista asioista. Kysymys onkin siitä, että jokainen tekee valintansa. Kantakaa vastuu omista teoistanne älkääkä syyttäkö maailmaa tilastanne.

Sekakäyttö mm. vaikuttaa kehon omiin mielihyvä reseptoreihin/hormoni arvoihin. Jos käytät vuosia niin PÄDÄNG! Ja varsinkin jos aloitat murrosiässä.. ai mikä coktail

Totta kai aluksi aineet lopettaessaan untuu ettei mikään tunnu enään hyvältä. Keholla kestää adaptoitua "uuteen" kemialliseen koostumukseen jos luoja suo, etkä ole tuhonnut omaa järjestelmääsi.

Mutta niin tai näin.

Oma mielipiteeni on, että jokainen käyttäköön mitä käyttää, kunhan kohtuudella ja itse kantaa vastuun teoistaan.

Itse valitsin alkoholin, liikunnan (fyysisen aktiviteetin) ja kahvin paheikseni, joista ainakin alkoholia ajattelin lähteä karsimaan pikkuhiljaa pois. Absolutiksi minkään suhteen en kyllä ryhdy.

Pienet paheet pitävät hyvällä tiellä. Jos suoraan puhtoiseksi ajattelit muuttua niin isomman riskin suurehkosta tahrasta pinnassaan kantamisen osalta saat myös osaksesi.
------------------

.

2 kommenttia

licence27

24.2.2011 21:42

Tänään radiossa kerrottiin että juomien kotimainen myynti on laskenut- sit kerrottiin myös että omatuonti on kahdessa vuodessa kolminkertaistunut. Vain kivennäisvesiä menee enemmän kuin kuin viime vuosina.

Voihan sitä olla muitakin paheita kuin päihteet.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 10:39

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus