markkinat

  • CherryLipss

Kaiken toiminnan ihmisten välillä pystyy kuvaamaan kaupankäyntinä. Hymy hymystä ja silmä silmästä. Kysynnän ja markkinoiden lakihan on ollut niin kauan olemassa kun on ollut ihmisiäkin?

Mutta suurin kymysys piilee siinä miten voi arvioida voittojaan ja nk. "sijoituksiaan?".

Minulla on ollut kunnia tutustua monenlaisiin ihmisiin erillaisilla taustoilla varustettuna. Joten olen päässyt pohtimaan edella mainttua asiaa monesta näkökulmasta.

"Se mikä ei tapa. vahvistaa". Totta! Yhdyn edelliseen väittämään täysin, mutta miten se vaikuttaa sitten omaan sijoitusarvoosi tulevaisuudessa?

Ovatko arvet liian syvät ja päädytkin suhdekammoiseksi hysteeriseksi ämmäksi? Vai kenties kehitytkö tunteettomaksi nilkiksi, vai tuoko sijoituksesi nk. "voittoa" ja opit ymmärtämään omia reagointejasi, sekä ihmisen psyykettä paremmin ja näin vaikuttamaan tulevaisuuden suhdeverkostosi muodostumiseen?

Mites sitten nämä ihmiset joiden kanssa hengaaminen vie kaiken energiasi? Tappiota?

Miten sitten onnellisuus/menestyminen määritellään? Elämän kokemuksella vai sosiaalisella verkollasi?

Vai onko "yleisesti hyväksytyt" faktat tässäkin pätevät? Eli vain menestyneitä ja kauniita ihmisiä ympärillesi niin kuulut VIP listoille?

Miten te määrittäisitte voiton ja onnistumisen?

Itse heräsin tänään melkein 90-vuotiaiden ihmisten kanssa keskusteltaessa. Ei se mitä edustat, kuinka paljon omaisuutta löytyy ja kuinka kaunis tai kuinka moneen julkkikseen törmäsit tai monen lehden kanteen pääset vaan että voit rehellisesti muistella onnellisena ja tyytyväisenä elettyä elämääsi!

2 kommenttia

Toni

28.4.2012 19:13

Se mikä ei tapa todellakin opettaa ja vahvistaa myös. Kun oppii tuntemaan paremmin sekä omia tarpeitaan että toisten ihmisten käyttäytymistä, osaa tarttua paremmin ns. järkeviin sijoituksiin. Seuran onneksi voi yleensä valita, joten energiasyöpöt on joskus hyvä hieman julmastikin sysätä hieman syrjemmälle jos oma hyvinvointisi kärsii heidän seurassaan merkittävästi. Onneksi usein tauot tapaamisissa voivat parantaa jo tilannetta.

Me ihmiset voimme kokea hieman eri asioista noita menestyksen ja onnellisuuden käsitteitä. Afrikassa onneen riittää useimmiten että on tarpeeksi syötävää, turvallinen perhe ympärillä sekä jonkinlainen mökki pään päällä ja että on vähän työtä/opiskelua tarjolla ja sitä myötä hieman rahaakin. Nuo vip-jutut ovat ajatusmaailmaani aivan liian pinnallisia. Kehtaavatkin riidellä pikkuasioista toisinaan keskenään. Joo mutta suon heille heidän menestyksensä kyllä, mutta toivoisin myös että käyttäytyisivät arvolleen ominaisesti.

Entinen minäni on ollut melkoinen materialisti. Nykyinen minäni ymmärtää sen järjettömyyden. Mikään raha, omaisuus ei itsessään sinänsä tuo onnea. Enemmän vaikka se kuinka olet sen omaisuutesi kerännyt ja matkasi sinne jos omatuntosi pitää toimiasi hyvinä on monesti tärkeämpää. Täyttä elämää itseäsi turhaan säästelemättä olisi kai hyvä ohje elää elämäänsä. Mutta lepokin on tarpeen kun olet saanut pahasti siipeesi tai väsyt totaalisesti. Kuuntele kehoasi, sydäntäsi, sitä seuraamalla todennäköisesti pääset tuohon onnelliseen asemaan elää arvokasta vanhuutta yhä elämäniloisena ja iloisena samalla muistellen nuoruuden hienoja hetkiä ja kokemuksia ! =)

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 10:36

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus