Keittiöpsykologiaa

  • CherryLipss

Ajattelin lisätä tittelehini "THE Keittiö psykologi".

Jostain syystä aina juhlimaankin lähtiessä päädyn kuuntelemaan ihmisiä heidän ongelmistaan, sekä auttamaan omilla tiedollani.

Kummallisinta tässä on se että kyseiset ongelmat liittyvät tavalla tai toisella miehiin ja parisuhteisiin.

Niin... kysykää vaan sinkulta ystävättäreltänne kuinka mies kesytetään Nimimerkki: 2,5v sinkkuna

Miksi ihmiset tekevät suhteistaan niin vaikeita?! Parempi nostaa samantien se kissa pöydälle vaikkapa aloittamalla "Eniten vituttaa...".

Pahinta tässä kaikessa on että pääsee todistamaan itsetunnon alenemisen ja itsensä arvostamisen heikkouden kehää.

"No ku se kuitenkin 5kk sitten toi mulle aamiaista sänkyyn..."
-> Ja muuten odottaa sun passaavan sitä 24/7?...

"No ku en mäkään mikään pyhimys oo, koska tanssin yhden kerran hitaat yhen miehen kanssa... mikäs siinä jos se yrittää muita naisia 24/7 pokailla ku sehän vaan vitsailee.."
-> Jos muiden muijien pokaaminen varattuna miehenä on sun mielestä vitsi niin mun huumorintaju on sit aika minimaalinen. JÄTÄ SE!

"No kun se kuiteskin on niin ihana..." -> Mitä hittoa sä sitten valitat?!

"En mäkään mikään helppo ihminen ole" -> Hey honey... miesten on tehtävä töitä naisten eteen. Se että ne saa nauttia meidän seurasta ja huomiosta on jo aika paljon..

"En mä viel haluis erota kun sit joutuu niit tavaroita hakee ja mul o niin tiukka aikataulu ja se varmaan jättää mut jossain vaiheessa..."
-> Hei haloo! Saat enemmän aikaa itelles ton jälkeen etkä joudu kestämään sen huonoa käytöstä enään päivääkään.

Mikä naisia vaivaa?! Missä itsensä arvostaminen?! Parisuhteet ei ole helppoja ja vaatii aina töitä mutta rajansa kaikella!

Ihmisten suurin synti on olla suhteessa vain sen takia ettei olisi yksin. Siis minähän ainakin vaadin perhosia vatsaan ja tunteiden paloa! *siirtyy takavasemmalle amatsonihuudolla polttamaan rintaliivejään ja paasaamaan naisten oikeuksista*

3 kommenttia

Toni

30.4.2012 00:41

Sun blogejasi on varsin mukava lukea, etenkin edellisestä tykkäsin. Tässä olen samoilla linjoilla kanssasi että se on myös toisen aliarvioimista olla suhteessa vain ja ainoastaan sen takia ettei tarvitsisi olla yksin. Aika rumaa käyttäytymistä, sanoisin. Itse melko harvoin kaipaan edes läheisyyttä enää tässä iässä, mutta kyllä se seura kelpaa ja sitä on syytä arvostaa aina kun sitä on tai tarjotaan ! Mutta todellakin pariutumiseen tarvitaan jo jotain sielujen samankaltaisuutta ja mieletöntä fiilistä joka tulee aina kun sen toisen kohtaat..

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Maars

30.4.2012 14:08

Myös täältä vahva komppaus. Sehän ei ole itsekästä, ettei väkisin ole kenenkään kanssa, jos ei yhteinen sävel ole tarpeeksi vahva. Vaan tosiaan se, että pitää sitä toista vierellään, ettei tarvitse olla yksin. Elämän ensimmäisiä perusopetuksia tuo itsensä sietäminen ilman ulkopuolisia virikkeitä. Pätee aivan hyvin myös ystävyyssuhteisiin, jotka eivät ole loppujen lopuksi edes niin ystävällisiä.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 10:36

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus