nyt pohdinnat syrjemmälle..

  • CherryLipss

Tämä viikko on lomaa ja mä perkele otan aurinkoa, vaikka se piru onkin ihan pilvessä. *myhäilyä*

Tällä viikolla luvassa tyttöjen valmentamista, tiukkaa treeniä, viikonloppu fudiksen parissa. Käpylä cup!

Vanha jengi kerättiin kasaan ja nyt heikkojen polvien uhallakin kentälle vaan. Kyl uskon et thaiboksaaminen on vahvistanut muitakin lihaksia kuin habaa.

Ensimmäinen matsi 18.00 perjantaina HPS:ssää vastaan, samat vanhat viholliset vastassa ja tietysti toisena FC mimmin, jotka pintapuolisesti vaikuttaa aika dilleltä porukalta. Mm. silikoneja paljon kuvissa etc.

Mutta ei Vakkaa kannen perusteella tuomita. Pelaamaanhan sitä ollaan menossa! (Paitsi ajattelin taklata muutaman bimbon maahan..'Mielenvikaista naurua*)

Sitten taas ryypiskelemään lauantain yöhön ja luultavasti löydän itseni jälleen kerran Onnelan rock puolelta bailaamassa Ramsteinin du hastin mukana, kun kaikki muut seisoo äijänä ja tosi rock tyylin nyökyttelee päätään musan tahtiin.

Olkoon musa mikä tahansa niin oon varmasti tanssimassa.

Ens viikolla alkaa taas ankarampi arki. Työtä, treeniä ja juhlaa. ;P

Ei nyt niin erillaista tää loma, paitsi kerrankin oon saannut katsella töllöstä muutakin kuin ultimate fighteria ja haastajaa, kun nyt sitä kerkeää katsellakin.

Sitä on löytänyt itsestään silmittömän flirttaajan. Here I come boys! (Vaikkakin vaan iskemään silmää enkä tekemään muuta, sillä ei irtosuhteille!)

Sainbas muuten tiskattua. Olen aika ylpeä itsestäni!

Heti muuten kun saan rahat kasaan, tulee se tatska otettua, sillä nyt elämässä on kääntynyt sen verran sivuja, että tuntee itsensä uudesti syntyneeksi!

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:56

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus