Zädääng!

  • CherryLipss

Tuulisen ja kuuman päivän jälkeen pohdittua:

Sain kuulla edelleen pärjääväni fudiksessa, totta kai olen hiukan kovaotteisempi nykyään tilanteissa, mutta kuitenkin. Ihan kiva kuulla, ettei taidakkaan olla paskimmasta päästä vaikka ruosteessa oli. :D

Parempi valmentajana jeah..

Ainut iso miinu: Astma oli pahentunut, silloin kun en rykinyt keuhkojani ulos, yritin saada hengitettyä. -> 2 min kentällä, 2 min vaihdossa, 2 min kentällä, 2 min vaihdossa jne.

Nää on näitä flunssan jälkitiloja...

Pelit päättyi 2-0 meille ja 1-1.

Tänään selviää päästäänkö finaaleihin! *tuulettaa ja riehuu*

Sovittiin alustavasti, että riehuisin maalissa, mutah muttah... pelkään, että olen hyvin pahasti ruosteessa ja sen sijaan, että teen näyttävän dyykkauksen, vedänkin thai boksingista opitulla kiertopotkulla vastustajan nurin... heh...

Alan saamaan järkeni ja itseni taas kasaan. Elämä jatkuu! nyt suunnitelmat alkaa olla selvillä ja tulevaisuus näyttää taas valoisalta. Paras keskittyä vain itseensä nyt, niin voi olla muillekkin paljon mukavempaa seuraa.

Mielialojen ailahtelut alkaa olla taas kurissa. Sainhan 2. murrosikäni kun lopetin e-pillerit. Nyt aloitin ne uudestaan, sillä menkkakivut vei jalat alta ja alkoi olemaan niin pahoja, että aloin kärsimään anemian oireista ja öisin olin tuskanhien peitossa. Mikään ei tuntunut auttavan, joten parempi, että vedän e-pillereitä. Hoitoa kipuun, mutta jos migreenini alkavat taas on vaihdettava merkkiä. Mitenköhän ne renkaat toimisi?... (Saanpahan ihoni taas kuntoon! Mikään ei ole ollut kamalampaa kuin se, kun sain äkillisen aknen. Koskaan ikinä, never ever ei minkäänlaisia aknen merkkjä ole ollut ja pillereiden jälkeen PADAM! Naama kukki kunnolla, nyt taas tasaantuu, kun pillereitä syö. Yksi iso plussa vielä: PMS-oireet on helpottuneet. Ennen menkkoja olen aina kuin perseeseen ammuttu karhu, mutta ilman pillereitä olen vielä kauheampi. (BTW. näin endometrioosinkin pitäisi pysyä kurissa) Pillerit loppuu vasta sitten kun lapsi on ajankohtainen.

Sanoisin olevani e-pillereiden aikana säyseämpi ja tavallaan hellempi/herkempi. Ilman pillereitä oli liiankin paljon sitä munaa... *nauraa*

Mutta menköön, jos luonne alkaa häiriintymään, niin pyysin ystäviäni sanomaan siitä. Sitten loppuu pilsujen otto kokonaan.

Olen päättänyt jättää eksät taakseni ja siirtyä eteenpäin. Yhdenkin kohdalla on edelleen pahoja viha efektejä jäljellä. Herään yölläkin raivoon. Yhden kanssa olen väleissä ja kohdannut traumojani, joten elämä jatkuu ajan kanssa. Joku päivä voin kääriä sydämmeni laastareista pois.

Tämä saattaa kuulostaa kusipäiseltä, mutta olen tullut tälläiseen lopputulokseen:
Olen urheilullinen, pyrin aina ottamaan muut huomioon ja uusia ihmisiä kohdatessani aloitan heidän kanssaan puhtaalta pöydältä ja oletan aina (olkoon menneisyys mitä on) ihmisen lopulta pyrkivän hyvään. Tämän lisäksi väittäisin, etten ole idiootimmasta päästä ja minulta löytyy tavoitteita ja kunnianhimoa tulevaisuuden suhteen.

Tähtään aina korkeammalle, porraskerrallaan, sillä mikään ei lopulta ole mahdotonta. länsimaissa varsinkaan, usein ihminen itse asettaa rajansa/esteensä kykenemättä rikkomaan niitä: "Oon tällänen, koska oon saannut traumoja ja mulla on siis oikeus aiheuttaa teille pahaa mieltä ja ryhtyä sossu pummiksi." Tekosyitä?.... Ihminen itse määrää määränsä ja teot punnitaan, ei vanhempien/muiden vaan omat teot.

Muitakin ominaisuuksia voisin lisätä listaan.

Osaan olla myös töykeä, liian suorasanainen, itsekäs, loukata kunnolla ja olla tosi ylpeä kusipää. Mutta sentään myönnän ne ja yritän aina parempaan.

Toisin sanoen: aika kiva tyttönainen kuitenkin. Eiköhän valinnan varaa sulhasehdokkaisssa ole? Ei tarvitse ottaa sitä alkkista ja väkivaltaista miestä sen takia, ettei olisi yksin, vaan voi vaatia rehellisen, mukavan miehen, jonka kanssa viihtyy ja tulevaisuutta rakentaa?

En vaadi mitään muuta mieheltäni kuin sen minkä vaadin itseltäni. Ei tarvitse olla mikään Calvin Kleinin alusvaatemalli, rikas ja rahamiehiä vallankahvassa. Reilua?

Nyt itsekkäät jorinat sivuun ja taas arkeen. Tähän aikaan hereillä ovat yleensä baarista tulleet, aamuvuorolaiset ja jatkoilla riehujat.

Minäpäs heräsin 4.30 ja aloin keittämään lihakeittoa!

Nyt taas nukkumaan. *iso virnistys*

Voi keskittyä henkisenpuolen kovaan otteluun, sillä mahd. finaalit edessä! Yeah!

Voi ei... ulkona sataa. :(

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:56

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus