Perjantai jumittaessa

  • CherryLipss

Tämä viikko suhahtanut taas minuuteissa ohi.

Paikasta toiseen juoksemista. Huvittavia muistikuvia löytyy mm. siitä, että ensin silmät ristissä vie koiran aamulenkille ja sitten unohtaa avaimet sisään.. Kyllä. Kuinka blondi sitä joskus on?! Kävin jopa kolme kertaa sisällä tarkistamassa ettei kahvinkeitin/liedet olleet päällä, roskat oli viety ja pussasin sitten koiraakin ja oven sulkeutuessa.... woihan whide.

Sitten soittoa melkein palokunnalle asti, mutta lopulta vartijas mies tuli availemaan ovia ja sainhan sitten lisää maksettavaa. Omaa tyhmyyttä. Ketä sitä muuta syyttäisi?

Naureskelin hieman itsekseni myös muutama ilta sitten kun lähdin ulos ja ihmettelin, ettei maailma ollut niin terävä. Noh varmaan väsymystä se... kunnes tajusin, että lasit kauniisti olivat lipaston päällä ja olin päikkäripöhnässä laittanut vain vaatteet niskaan ja lähtenyt ulos.

Jospa saisi elämäänsä rauhoitettua seuraavien viikkojen aikana. Paitsi, että ensi viikolla hostaan sitten kahta ranskalaista tyttöä...

mutta onneksi kahta! Voin tarpeen tullen lähettää tytöt shoppailemaan/tekemään muiden kanssa juttuja jne.

-------------------

Karvakavereista toinen on päässyt kotio. Jaksaa peppua jo nostaa ja pari askelta kävellä! Nyt kotona vihdoinkin relaa ja nukkuu. Sressaavia aina nuo sairaalat.

------------------------

Huomenna sitten virkeänä töihin. Katsotaan mitä vklp tuo tullessaan. Ainakin yhdet treffit pitäisi olla.

2 kommenttia

licence27

25.2.2011 23:41

Kyllä aika kuluu ihan samaa tahtia vaikka joskus tuntuu että matelee ja joskus siltä että on jäänyt kyydistä. Sit toki kun menoa niin aika rullaa vauhdilla.

Vai että ranskattaria- varmaan nuoria ja nättejä kuten sinäkin? Onko muuten niin että kännykkä jää harvemmin kotiin kuin silmälasit tai avaimet?

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 10:39

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus