Sunnuntain pohdintaa

  • CherryLipss

Olen ylpeä itsestäni.

En ole vastannut sille yhdelle laisinkaan, kun on yrittänyt soitella. Tahdonvoimaa nainen! Dääm aim guud!!!

Ensimmäinen soitte la aamuna n. klo 3.25. Mitäs siitä tulisi ajatella?..... Jätkä soittelee kännissä ja kerjää pillua tai muuta taikka sitten ajattelee minun olevan juhlimassa ja heikossa mielentilassa, jolloin olisin mahtava uhri.

Kysymyksiä herättääkin, miksi se soitti taas lauantaina mutta puolen päivän aikaan?...

En vastannut! Trallallaa! *tanssahtelee olkkarin matolla ja sirottelee onnen kukkasia ympärillensä*

Toisen eksän kanssa taas katsottiin leffaa, puhuttiin paskaa ja oltiin kävelyllä. Ei mitään muuta.

Hienoa, että voi olla sen kanssa väleissä ilman minkäänlaisia taka-ajatuksia etc. On helppo keskustellakkin, kun toinen kuuntelee, kommentoi ja kritisoi tasapuolisesti. (Kunnon keskustelua sen sijaan, että toinen tyrkyttäisi omaa maailman näkemystään sinulle ja sitä miten sinun tulisi toimia, kun hänhän tietää kaiken?)

Onhan sillä tunteita jäljellä ja minäkin tunnen oloni kotoiaksi tämän seurassa, mutta siitäkin on puhuttu ja sanoi ymmärtävänsä, että psyyke on saatava kuntoon ja jos tulee jotain, se tulee sitten joskus ja jos ei niin pidetään sentään välit.

"Terveitäkin" ihmisiä on olemassa, joiden kanssa on helppo kommunikoida. Kyllä se aurinko paistaa risukasaankin ja pääsen ehkä näistä haavoista taas joskus eroon.

Siperia opettaa ja tunnen olevani taas hiukan elämästä kokeneempi ja päässeeni jonkin verran eroon sokeasta uskostani ihmisiin ja sinisilmäisyydestäni. Kohta olen tarpeeksi kypsä menemään yksin ulkomaille opiskelemaan/töihin.

Kauheaa katkeraa vuodattamista.

Hyvää matkaa tulossa hulluksi kissanaiseksi?... *mielipuolista räkätystä*

Laitoin ehdotuksen vanhalle fudisporukalle, jos mentäisiin valtaamaan unelma cupin kentät. Asenteella ja pokalla vaan pitämään hauskaa kentille.

olen täysi hedonisti. Rakastan kaikkea kaunista, hyvää ruokaa/juomaa, ajattelemistä, tunteita ja ennen kaikkea liikuntaa/urheilua.

Jesh ja tänään syömään vanhuksille pihviä ja valkkariperunoita.

Äiti on aina se paras kokki!

Saa nähdä taas secopää iso veikkansa ja sen tyttöystävän Mirjan, jonka kanssa tullaan mielettömän hyvin juttuun. Mahtava ihminen!

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:56

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus