ajatus katkos

  • CherryLipss

Olen keksinyt seuraavan sketsi osuuden sinkkunaisen elämää ylimalkaisesti kuvaavaan komedia sarjaan.

Miettikää tilanne. Yö Helsingin keskustassa ja hiukopalan nälkä. Menin siis Mäkkiin, koska mistään muualta et saa gluteenitonta ruokaa yön pikkutunneilla. Hampurilaista odotin yli 15 min, mutta kun sain sen käsiini, kaappasin arteeni mukaan ja hiihdin dösärille. Odotin vatsa kurnien bussia, mutta sitä ei millään kuulunut.

Hivuttaudun salamyhkäisesti takavasemmalle, avasin kääreet hampparini ympäriltä ja intohimoisesti kävin siihen hampailla kiinni. Ja voin sanoa, että oli jumalaisen hyvää!!! Siinä vainoharhaisesti ympärilleni katsoen, kastikkeet poskilla mussutin hampparia hullunkiilto silmissäni ja nautin, nautin niin suunnattomasto että huh....

Loistava sketsin aihe?..

Lisätään yksi sivuoire e-pillereihin:

AHMIMINEN!

Pillerithän huijaavat naisen kehoa luulemaan, että nainen on esim. raskaana.

Joten tuloksena ainakin minun kohdallani: Koko ajan mussuttaa jotakin. Täytyy keittää kokojyvä riisiä ja ostaa porkkanaa kaappiin noiden ahmimis kohtausten takia. Ettei nyt vaan vetäisi sitä 10kg ympärilleen. Tiukka linja. EI KARKKIA!

(Ehdin tänään jo sortumaan fanipaloihin ja niissähän on vehnää...well, maha ihan sekaisin ja koko kroppa turvoksissa. Älkää unohtako suun kutiamista!! Helvetin fiksu veto taas. Liian helppoa sortua kaikenlaiseen, joten: TAHDONVOIMAA, lisää tahdonvoimaa ja itsehillintää tyttö!!)

Olin tänään taas raivon partaalla. Sama vinkuminen viimeisen mahdollisuuden antamisesta ja blaa blaa vässyttely oli vastassa. Pysyin tiukkana. Että olin raivoissani. On sillä pokkaa tollasia pyydellä ja samalla heittäytyä marttyyriksi puhelimessa!!

Mutta pysyn kovana... Ei enään armoa kenellekkään!!!

*muahahahahaa!!*

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:56

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus