Thäällä taas.

  • CherryLipss

Pronssia voitettiin viikonloppuna. Tuli yllätyksenä vasten kasvoja. Sitä ei osattu odottaa. Että me huudettiin ja kiljuttiin sen jälkeen!!!

Totta kai flunssa tuli kaupan päälisiksi vedessä ja mudassa dyykkailusta.

En ollut ihan ruosteessa, vaikka sitä pelkäsinkin. Vaatii vaan itseluottamusta ja asennetta. Toka vika peli meni ihan perseelleen. Ihminen josta en halua kuulla mitään yritti useasti ottaa yhteyttä ja lähetti tekstarinkin, jossa ilmoitti haluavansa puhua. Jaaha, se oliskin sitten ensimmäinen kerta kun puhuttais. Se vaivas mieltä niin pahasti, että päästin 4 maalia. Ja joukkueelle, joka ei teknisesti ollut kovasta päästä. Että se söi.

Mutta löysin munani taas vikaan peliin mentäessä. Päästin 1, mutta saatiin pidettyä tasoissa 1-1 loppuun asti. Muuta en voi sanoa kuin, että kovaa vääntöä se oli. Olin niin andrenaliineissani ja loppu pelin jälkeen, että oltiin päätetty Frejan hoitavan pilkut maalissa. Mun pää ei sitä olisi kestänyt enään. Riittää, että näytän, etten ole niin ruosteessa ja kasaan itseluottamusta ens vuoteen. Pitäis alottaa fudis taas kunnolla. Siihen meneekin sitten loppu vapaa aika, mutta miksi ei vapaataan käyttäisi justiinsa siihen mistä tykkää/mitä rakastaa. Eli->
2-3krt thai boksingia, 2 kertaa valmentamista ja 2 kertaa omaa futaamista.

Muuta ei mulla loppuelämän osalta ookkaan kuin aikaa. Se tulee käyttää hyvin.

Tajusin taas kuinka hyvin asiat nyt onkaan. Ei tarvitse murehtia, jonkun räjähtävän vieressä ja purkaavan suhun paineitaan ja että se aiheuttaa sulle paineita. (Et sais tehän noin, et näin, et ajatella noin, pukeutua noin... ((Miten ees jaksoin?!))) Ei tarvitse murehtia rahasta, sillä se riittää hyvin. Ei tarvitse stressata oikeastaan mistään. Nyt oma elämä kasaan ja baanalle! Ens kesänä meen rantalomalle, koska mulla on varaa siihen,ens vuonna ostan pientä kivaa tulevia opiskeluja varten ja keskityn itseeni.

Noista e-pillereistä. joo niitä ei kannata lopettaa, nyt pohdittuani tarkemmin, "nousee" totuttu testosteroni arvo veressä ja on agressiivisempi. Sen takia se kesto vitutus, koska en riehu ympäriinsä pieksemässä ihmisiä ja pidin vaan kaiken sisälläni.

Eli miehet kannattaa varoa, jos mun kanssa seurustelee tulevaisuudessa. Jos huomaan sun liikaa kiukuttelevan ja uhkuvan testosteronia pulautan sun lasiin pienen pillerin, joka sisältää naishormoneja...Sen pitäis rauhoittaa hiukan ;)
Muahahahahahaaa.... *hullun kiilto silomissä hieroo käsiään yhteen*

Nyt pitää vaan saada flunssa pois ja ääni huomiseks kuntoon.

Töihin töihin. :P

Blaah..

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:56

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus