V niin kuin...

  • CherryLipss

VITUTUS

Siellä sitten istuskelin auringon paisteessa pirtsakan odottavana. Pelkäsin jopa myöhästyväni ja riemastuin ajatuksesta päästä keskustelemaan niitä näitä vappuaaton brunssin merkeissä.

Mutta mitäs tapahtuikaan?... Ei mitään! Niin juuri! Siihen jäin ja hieman hysteerisestikkin naureskelin että nyt saa tyttö maistaa omaa lääkettään. Tyypillinen "en ilmaannu paikalle ja luurikin kiinni"- tilanne. Auts...

Kuitenkin jehovantodistajan ja juopuneen vappua juhlivan keski-ikäisen lähestymisyritykset tekivät tilanteesta negatiivis sävytteisen ja saivat tehtyä tästä tytöstä yksisarvisen.

VALINTA

1.Jäädäkkö odottelemaan-> Ja päätyä näyttämään säälittävältä mollamaijalta typerä jähmettynyt hymy huulilla.

2.Palata kotiin nuolemaan haavojaan-> ja täyttää nassuaan suklaalla, vihata kroppaansa ja kyseenalaistaa jumalainen olemuksensa.

3. Näyttää keskaria, "sitt and spin!", kerätä tavaransa ja nokka pystyssä päättäväisesti käydä shoppailemassa, kahvilla jne. nauttia omasta ihanasta seurastaan joka valitettavasti kyllä jää toiselta täysin kokematta?..

"VENI, VIDI, VICI"

Shoppailun tulos:
-alle 20e paita ja uusi musta mekko, jotka tulevat tarpeeseen,

Soitto kampaajalta, että nyt voisi tulla jo aikaisemmin ja tuloksena oli upea kokemus aivan ihanan kampaajan kanssa, joka sai hiukseni kuriin, pätkittyä ja raidoitettua. Lisäksi sain numeron ja mahtavia tarjouksia kampaajakäynneistä ennen Englantiin lähtöäni.

Jokaisen naisen parhaat ystävät:
-Suklaa, seksi ja hyvä luotettava kampaaja!

Siis kiitos Citydealin, jonka avulla kampaajan sai edullisemmin, kiitos ohareista, kiitos tarjouksista.

Tämä tyttö ei saisi elämäänsä mitään luksusta ilman tarjouksia, matkalahjakortteja, citydealia, ilmaisen viinan bileitä ja ripausta onnea.

VAPPU

Grillausta ystävien seurassa uudella kampauksella auringonpaisteessa ja muutama lasi skumppaa aina niin ihanan grillimakkaran seurana!

Sitten voikin jännittää mistä itsensä yöllä löytääkään..

2 kommenttia

licence27

1.5.2012 22:55

Tulit, näit ja voitit? Kumma juttu: Joku halusi kovasti tavata sinut mutta ei sitten tullutkaan, ei sitten nähnytkään ja hävisi varmasti.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 10:36

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus