Discokisu!

  • jeera

Eehehhee, mä oon maailman kauhein kissanomistaja. Säikähdin pimeneviä iltoja ja ostin lemmikkieläinpuodin kaikki vilkkuvalovalikoimaan kuuluvat systeemit, ettei mun naksu vaan jää auton alle. Nyt tuolla pellolla näkyy ihan järkky valoshow, ihme sinänsä, ite se ei tunnu olevan moksiskaan. Toisaalta se on vissiin vieläkin niin ilonen kun pääsi vaan ulkoilemaan vapaasti, ettei välitä vaikka sen kaulaan köytettäs metrinen halko.

Kauheeta tässä ei oo ilotulitusta muistuttava kissa, vaan omistaja, joka ei voi lakata tyrskähtelemästä, vaikka katti kantaa viimeisimmän huolenpidon välineistön ylpeydellä. Mitä mahtaa tapahtua elikon itsetunnolle, kun kaikki repeilee sen nähdessään, jäämme odottamaan.

Jollei kissanomistajan taloudellinen tilanne olis niin kovin heikko, olisin sijottanu sellaseen bloody vekottimeen nimeltä pet finder, että saan paikantaa katin puskista koska vaan, mutta se oli €250, joten katuska kantaa 'vaan' heijastinkaulapantaa, vilkkuvaa valodiodia ja puhelinnumerolätkää mukanaan. Jälkiviisaana voi vaan miettiä, että miksi piti mennä hommaamaan lähes musta katti, mutta saapahan hankkia lapselle leluja.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:55

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus