Ja taas se alkaa

  • jeera

Enää yksi yö, ja sitten se on taas täällä: SM-liigakausi! Tätähän odottaa miltei kovemmin kun joulua, vaikka vieläkään ei ole ilmaantunut sitä Ipan kausikorttia takataskuun.. Jospa olen oikein kiltti niin pukki tuo..? TampereCupin kakkossijasta on hyvä ponnistaa alkavaan kauteen, täällä täpistään niin intopiukkana että eihän moisista ennakko-odotuksista voi seurata muu kuin kauhea pettymys.. :´(

Sitä paitsi on aivan huutava vääryys, että kun kymmenen vuoden matkanteon jälkeen pääsen viimein Tampereelle, niin siitä alkavalla kaudella ei ole mukana Raipea eikä kaiken Ilvesfanituksen henkilökohtaista alkulähdettä Viitakoskea. Siinäpä onkin kova pähkinä purtavaksi kun Kärpät tulee Hakametsään, osaako sitä ollakaan enää kun näkee Vesan ihan väärän pedon vetimissä. Taitaa sittenkin olla hyvä, ettei sitä kausikorttia ole, voi jäädä kotiin pähkäilemään että MIKSI, OI MIKSI!? elämä on niin julmaa.. niisk.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:55

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus