Ei hyvin mee

  • jeera

On jäänyt vähäsen päälle tämä sängyssä makoilu, kun sitä kerrankin on saanut luvan kanssa tehdä. Nilkka kestäisi jo kenties varovaista ulkoilutusta ja lekuri neuvoi rasittamaan ja venyttämään sitä niin paljon kuin vaan kivulta kykenee, mutta nuo typerät kepukat haittaavat menoa melkoisesti. Kumma juttu että kun jollain tutulla on kyynärsauvat niin ne ovat maailman hauskin juttu ja niillä on ihan pakollista päästä riekkumaan, mutta omalla kohdalla ne ei olekaan yhtään niin vinkeät. Se ruoho totisesti vihertää muualla paremmin.

Toinen juttu, mikä ei kanssa mene jakeluun: kun pakkaat koko omaisuutesi auto-peräkärry -yhdistelmään, niin miksi sen ainoan vähänkään arvokkaamman esineen täytyy olla se, joka ottaa damagea muiden selvitessä vahingoittumattomina.. Tästä on taatusti olemassa jossain erittäin pätevää tutkimusmateriaalia, täytynee kaivella esiin jotta pääsee tästä armottomasta vitutuksesta ja uskosta, että tämä voi tapahtua vain minulle..

Mutta Tanperelaistuminen on alkanut, joskaan ei kovin mallikkaasti. Kirjoitan joka hemmetin lippulapun osoiteriville edelleen 00380 Helsinki, vaikka tuplakolmoset ovat kohdalleni osuneet, mutta kai tämä vaan todistaa Tukholmasyndrooman olemassaolon. Tytön voi ottaa pois stadista mutta stadia ei tytöstä, phuuh.. No jään harjoittelemaan 03-aluekoodia, kyllä se joku päivä..

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:58

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus