Tauti

  • jeera

aahhahhahhaa, kyllä nyt jossain joku nauraapi isosti. Nilkka alkaa juuri paranemaan ja minä innosta hehkuen oon painamassa pelikentälle, niin eikös maailmalla ole seuraava valtti hihassa jemmassa. Äkillinen värikalvon tulehdus eli iriitti, ei raskasta liikuntaa pariin viikkoon ainakaan ja silmätippoja tunnin välein. Jos säilyttäisin sitä samperin lääkepurtiloa oikein eli jääkaappilämpötilassa, niin en paljoa kotoa lähtisi kuin pikaisesti kääntymään kunnes olisi aika tullakin jo takaisin.

Alan sitäpaitsi kuulostaa ihan vanhukselta, argh! En nyt uskonut vailla kolmikymppisenä olevani sinä pisteessä, että tärkein puheenaihe on omat vaivat ja lekurikäynnit, mutta tämä on jo liikaa. Potta hajoaa, kun miltei kuukausi on näistä vaivoista yhteisesti lepoa luvassa. Alan vähitellen käsittää, miltä AD/HD-potilaista tuntuu kun pitäis vaan olla paikallaan ja rauhallisesti vaikka joka solu huutaa ihan päinvastasta.

Ei saa saunoa, ei uida (kesällä prkl!), ei harrastaa mitään rajua, missään ei voi käydä ja ainoa, mikä ei ole kiellettyä, on ryyppäys. Näin se alkolismi siis hiipii salakavalasti ihmisen elämään. Tässä alkaa totisesti ymmärtää kaikenlaista kun on vaan päivät aikaa kökkiä kotona ja miettiä. Nari nari, kiitos nyt tästäkin vuodatusmahdollisuudesta.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:58

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus