joko se on torstai

  • jeera

Nyt nyrhii. LAM soittaa tänään Nosturissa ja mä oon kotona TaNpereella, ekä kerta kun muutto manseen vituttaa. Pitää olla huomenna koulussa ja en viitti Helsinkiin asti lähtä yhden keikan takia kääntymään. Musta on kait tulossa vanha ja väsynyt, kun ei edes yks lempparibändeistä saa persettä irti kotisohvasta. Mutta huomenna pitää kuiteskin matkustaa, kun mammalla on kuuskymppiset, jaiks. Perhetapahtumat mun perheen kera on vähintäänkin.. ..miten sen nyt nätisti muotoilis.. ..mielenkiintosia.

Mun päivät on kulunu selaten koirailmotuksia kaikilta mahdollisilta palstoilta, missä vaan hurttaa on tyrkyllä. Yllätyin ihan, miten paljon rekkuja on jatkuvalla syötöllä myynnissä. Joka tuutista tunkee jos jonkinsortin nelijalkasta, rotua on tarjolla parhaissa tapauksissa kuuttakin sorttia yhteen haukkuun ahdettuna. Seropi=sekarotuinen piski, tämän olen oppinut tällä viikolla. Kuten myös sen, että mun havittelemat rodut maksaa tonnin ja tonni kakssataa laaki. Pitänee totisesti kohdistaa mielenkiinto niihin monirotusiin, jos mielii koirakaverin itelleen kuitata.

2 kommenttia

jeera

17.10.2008 18:44

En mää uskalla enään kun heti käydään kiinni kun sika limppuun.. ;)

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 10:54

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus