Talvi

  • jeera

Aivan mahtavaa, kun ulkoilutila moninkertaistuu järvien jäätyessä ja golfkenttienkin tullessa laajempaa yleisöä palvelevaan käyttöön. Mielettömän kaunista, kun puissa on lumikerros kuin piparkakkutalossa kuorrutus. Tulee miltei olo, että tätä maisemaa tekisi mieli maistaa..

Sitä paitsi hauskaa, kun voi arvailla, että mikäköhän tuo möhköpeikko on, joka jurnottaa tuolla kinosten keskellä. Melkein haluttaisi pyyhkäistä pakkaslumi sivuun ja paljastaa salaisuus, muttei siltikään henno rikkoa pehmeitä muotoja, jättää vaan askelvanan merkiksi menemisistään.

Ja kaikki se harrastaminen! Kesäkuumalla iskee lötkö olo, eikä jaksa muuta kuin retkottaa auringon lämmössä. Talvisin laudalla viilettäessä tuntee itsensä tuulta nopeammaksi ohjukseksi, eikä kaatuminenkaan satu lähellekään yhtä paljoa kuin kesäinen asfalttikosketus.

Eilen kokoonnuttiin joukkueen kanssa ottamaan muutama erä lumirugbyä <3 Vaikka juokseminen lumessa olikin työlästä, oli aivan ihana pölähtää taklaustilanteissa pehmoiseen lumeen, kaapia kuorrutus Vitaliksen tuoksuisilta kasvoilta ja jatkaa seuraavaan tilanteeseen. Kyllä talvi on parhautta!

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:43

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus