Aurinkoinen vapaapaiva.

  • -Gee-

Mikas taman mukavampaa. Vapaapaiva keskella viikkoa, aurinko paistaa eika mulla ole kertakaikkiaan mitaan tekemista. (tai no. pitaa siis tietenkin kaupassa kayda. laittaa ruokaa. seka siivota. mutta ei mitaan sen kummempaa.) Aion vaan surffailla seka kirjoittaa.

Sain eilen uudet silmalasit. Kivaisaa. Specsaversilla oli 2for1-tarjous - kun ostat yhdet lasit, saat toiset kaupan paalle aurinkolaseina. Valkattiin sitten vaimokkeen kanssa monet hienot lasit, joista yritin paattaa. Torjuin jo kertaalleen yhden shop assistentin aputarjouksen. Sitten toinen tuli paikalle, josta ei paassytkaan eroon. Kyseinen tytto oli aksentista ja nimesta paatellen ehka latvialainen/liettualainen ja silla oli viikset. Oikeasti. Viikset. No ei se viela mitaan, mutta tama viiksekas neito oli erinomaisen arsyttava. Mitka sangat ikina valitsinkaan, se oli heti "no, it is very big for you, no good, this is better" ja tarjos muita laseja, joista en tykanny. Eipa silla, on kai se ammattilainen ja niin edes pain, mutta kun kysehan on mausta ja siita mista itse kukakin itse tykkaa. Eika muutenkaan tarvis niin tylysti tyrmata asiakkaan omia mielipiteita ja selittaa ettei tama nyt sulle sovi ollenkaan, ei nayta yhtaan hyvalta, ne sun linssit on niin paksut etta pitaa ehottomasti ohentaa (hintaan €90/lasit) ja lisaksi ehottomasti pitaa ottaa heijastuksen- ja naarmuntumisenesto (hintaan €45/lasit, ok taman kasittelyn otin tavallisiin laseihin kun se mulla on aina ollut) ja sita sun tata. Arsyttava viiksivallu. Pidin kuitenkin paani ja valitsin ne lasit, joista tykkasin. Onneksi vaimoke oli siella tukemassa mielipiteitani, muuten en ehka olisi jaksanut vastustaa viiksivallun vaikutusta ja olisin ehka paatynyt valkkaamaan lasit, joista en tykannyt niin paljon. Ja maksamaan moninverroin enemman, kun olisin kuitenkin antanut puhua itseni ympari kaikenmaailman lisakasittelyihin.

Mutta lopputulos: mulla on niin jumalattoman coolit lasit. Ja sheidit samoin. Ou yeah.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:02

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus