Sosiaalielamaa.

  • -Gee-

Tana viikonloppuna on siis tiedossa sosiaalista elamointia. Tanaan mennaan katsomaan naytelmaa muutaman muun lepakon kanssa. Kyse on tietenkin Gay Theatre Festivalista, johon olen toistaiseksi osallistunut vain launch partyn merkeissa. Mutta tanaan siis kultturellia elamaa. Olisi kiva kayda katsomassa muitakin naytelmia - niita on siis 2 viikon aikana useita kiinnostavia, mutta katotaan nyt innostuuko tuo vaimoke kaymaan useammassa kuin yhdessa. Meen duunista suoraan kaupungille, tapaan vaimon seka kaverit kuuden tienoilla ja sitte pre-theatre drinksuille. Varmaan meidan vakiobaariin. Jossa ne kohta tuntee meidat nimelta. Heh.

Ja sitten huomenna on pienimuotoiset pippalot. Kutsut. Vahan syotavaa ja juotavaa. Sitten ulos. Yritan ottaa kuitenkin rauhallisesti kun ei kehtais olla koko sunnuntaita ihan kuolleena. Pitas varmaan muuten hakea apteekista LifeLinea - krapulanestolaaketta. Kokeilin sita parikin kertaa viime kesana ja kyllahan se toimi. Eli pitaapas hakea sellaista tanaan.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:01

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus