Lomailu on rankkaa.

  • -Gee-

Huh. 5 paivan loman jaljilta olen ihan puhki. Kun yrittaa sangen rajallisessa ajassa nahda kaikki Pariisin tarkeat nahtavyydet, juoda tarpeeksi viinia ja viela kayda paivan mutka Lillessakin, ei se ole leikintekoa. Mielestani onnistuttiin vaimokkeen kanssa kuitenkin ihan kohtuullisen hyvin. Ihana kaupunki :) Tahtoo takaisin. (toim. huom. ettei tasta tulisi yhden paivan osalle puuduttavan pitkaa matkareportti-blogia, siirran matkakertomukset aiemmille paiville. on kivaa omata aikakone.)

Tosin kotiintulo olikin taas hiukan rude awakening-osastoa. Mulla PITI olla viela 4 vapaapaivaa (ok. myonnetaan. turhaa luksusta. mutta olin niin onnellinen etta on aikaa levata.). Soittivat sitten tanaan, etta tuu ylitoihin huomenna. Ok. Ajattelin, etta onhan sitten viela 2 pvaa vapaata. NOT! Vaimo soitti juuri toista, etta tyovuorolista oli mennyt taysin uusiksi ja ne hekumoidut vapaapaivat olikin kadonneet kuin tuhka tuuleen. Hemmetin hemmetti. Eipa silla, pianhan on joululoma. Mutta kun _luulin_ etta on vapaata, ketuttaa ihan triplasti menna toihin. *valivali*

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:36

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus