Onnen paiva.

  • -Gee-

Viimeinen tyopaiva ennen 3 paivan vapaata. Hip hei huraa. En tieda, miten tama viikko onkin tuntunut niin pitkalta ja raskaalta. Ei ole mitenkaan epatavallista, etta teen 6 paivan tyoviikkoa. Sen sijaan on _ihan_ epatavallista etta joka paiva olo on ollut taysin vetamaton ja olisin tehnyt melkein mita tahansa, etta olisi saanut jaada kotiin nukkumaan. Tanaan onkin sitten ihan eri aani kellossa. Kun tietaa etta on vapaata :) Ja tanaan on sitten kaverilla kotibileet. Kivaisaa :)

Taman vuoden puolella onkin tullut biletettya huomattavasti enemman kuin aiemmin taalla ollessa. (aiemmin kaytiin ulkona ehka kerran 2 kkssa. eli parantamisen varaa kylla olikin.) Mutta eipa silla. Kivaisaa. Valilla on jtn ihan live-sosiaalista elamaa :)

Ihmettelin tuossa, etta miten mulla on noin vahan blogimerkintoja talle kuulle. Kun mielestani olen kirjoitellut enemman. Niin loysinpa sitten blogin hallinnasta muutamankin merkinnan, jotka olin unohtanut merkita julkisiksi. Siitahan se kenka puristi.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:34

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus