Sisainen anarkisti.

  • -Gee-

Olen tullut siihen tulokseen, etta olen yksinkertaisesti kykenematon tiettyihin asioihin. Esimerkiksi olemaan jarjestelmallinen. Ei onnistu. Mita ikina yritankaan tehda, onnistun aina jotenkin tekemaan sen vaikeimman kautta enka vain pysty suunnittelemaan asiaa ensin perusteellisesti ja sitten toteuttamaan sita suunnitelman mukaisesti. Myoskaan tavarani eivat ole koskaan jarjestyksessa. Vaatekaapista huomaa kylla, kumpi on minun ja kumpi vaimon puoli. Toisalla puolen vaatteet ovat siististi viikattuina pinossa, hameet omassa pinossaan, housut omassaan ja paidat omassaan. Toinen on sitten minun puoleni.

En myoskaan ole koskaan varautunut joka tilanteeseen, toisin kuin vaimo. Hanella on esim. aina mukana kipulaakkeita, paperia ja kyna, sateenvarjo, tamponeita, nenaliinoja, mita ikina voikaan yhtakkia tarvita. Itse olen onnellinen, jos on edes lompakko (jossa ei yleensa ole kateista. ja pankkikortti on voinut unohtua) mukana. Viela parempi, jos on avaimetkin, etta paasee takaisin sisalle hakemaan niita muita unohtuneita tavaroita.

Muita (vaimoa arsyttavia) piirteita minussa on ilta/yovirkkuus ja aamu-unisuus. Sita ei vain voi muuttaa. Jos tiedan, etta seuraavana paivana on aamuvuoro ja pitaa nousta aamukuudelta, voin _yrittaa_ menna nukkumaan vaikkapa kymmenelta. Saatan olla kovin vasynytkin. Mutta kun ei uni mitenkaan pain tule niin aikaisin. Ei vaan elimisto suostu nukkumaan ainakaan ennen yhta. Uskon vakaasti, etta ihmisella on oma luontainen unirytminsa, jota ei voi tahdonvoimalla muuttaa. Onneksi pidan vuorotyosta. Vaikka _joskus_ pitaakin nousta aikaisin, sita tasapainottaa iltavuorot. Muutenkaan en sietaisi maanantaista perjantaihin klo 8-16 rytmia. Tylsaahan se olisi.

Muunmuassa nama piirteet ovat vakuuttaneet siita, etta sisallani asuu pieni anarkisti. Se elaa iloisesti omaa boheemia elamaansa siita huolimatta, etta itse olen yrittanyt tulla jarjestelmalliseksi yhteiskuntakelpoiseksi yksiloksi, joka nauttisi saannollisesta rutiinista. Ja nyt olen paattanyt lakata yrittamasta.

Kirjoitettaessa soi Queen - Show Must Go On

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:34

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus