Runosuolesta

Sielun avaamista ja mentaaliprosessointia enimmäkseen runollisin keinon, koska siten voi kirjoittaa itselleen herkkiä asioita verhoten ne tekotaiteelliseen paskaan. Tai jotain.

Näytetään kirjoitukset tammikuulta 2008.
Seuraava

Salatut Elämät  1

Näin muutama yö sitten unta että olin menossa assariksi televisiosarjaan Salatut Elämät. Jossain koululuokassa harjoittelin sarjassa esiintyvien tyyppien kanssa reploja ja he olivat ystävällisiä, joskin hieman varautuneita.

Alkoivat sitten kamerat käymään, ja siinä näyttelin oman osuuteni, joka taisi sisältää peräti kaksi lyhyttä replaa. Ohjaaja ja se joka huolehti castingista, alkoivat sitten siinä hihkumaan että voi että kun sä olet todella lahjakas ja näyttävän näköinenkin (tästä kommentista olin vähän ihmeissäni, koska tunsin itseni lihavaksi...sitten ajattelin että toisaalta eivätpä muutkaan ole siinä sarjassa anorektisia malleja, kai he hakevat sitten ihmisen näköisiä) että meidän käsikirjoittajat kirjoittavat sulle nyt hieman isomman roolin. Mietin sitten että onkohan se niin keskeinen rooli, että mun kasvot ja nimi alkaa pyörimään ohjelman alussa. Mietin myös sitä että pitäisiköhän mun irtisanoutua mun nykyisestä työstäni joka on sairaalassa. Ja saisinkohan enemmän rahaa, voisin sitten ajaa ajokortin ja hankkia auton sekä isomman asunnon.

Että sellaisia unia =) Ihan vaan loppukommentiksi että en todellisuudessa juurikaan seuraa kyseistä ohjelmaa...mutta todentuntuinen se oli =)


Seuraava