Runosuolesta

Sielun avaamista ja mentaaliprosessointia enimmäkseen runollisin keinon, koska siten voi kirjoittaa itselleen herkkiä asioita verhoten ne tekotaiteelliseen paskaan. Tai jotain.

Näytetään kirjoitukset marraskuulta 2008.
Seuraava

Lääkäri sanoi:  8

-Kyllä minä suosittelisin sinulle estolääkitystä tuon toisen lääkkeen rinnalle, Lamotrigin toimisi estolääkkeenä ja pikkuhiljaa voisi lopettaa Risperdalin. Lamotriginia käytetään epilepsialääkkeenä ja sen on todettu estävän kaksisuuntaisen mielialahäiriön masennusjaksoja, eli niitä ei tulisi ollenkaan.

-Mutta mä en halua syödä koko loppuelämääni lääkettä...se että mulla on erilaisia jaksoja, on osa mua...uskon vakaasti siihen että elämä on kiinni siitä omasta asenteestakin *pohdintaa*

-Ymmärrän lääkevastaisuuttasi, mutta nyt olisi tärkeää että toipuisit takaisin työkuntoon ettet lähtisi puolikuntoisena kokeilemaan. Sopiiko että kirjoitan sinulle sairaslomaa marraskuun loppuun? Sopiiko?

-En osaa sanoa siihen juuta enkä jaata...


Lääkäri  5

Huomenna on lääkäri ja viimeinen sairaslomapäivä. Muuten olo on kohentunut, mutta en oikein tajua yökkäämisiä ja oksenteluita joita ollut monta viikkoa...ei, en ole raskaana vaikka se kiva asia olisikin, mutta veikkaan tämän olevan yksi niistä somaattisista oireista. Krooninen gastriitti eli mahakatarri mulla onkin joskus ollut vatsahaavanalkuineen...keho viestittää että rauhoitu.

Kroppa sanoo että ei töihin, anna sille lääkärille periksi ja ole saikulle vielä vähän, ja pää sanoo että hyvät työntekijät eivät koskaan sairasta. Eli ilmeisesti mun pää on mun kropan ulkopuolella, kai niillä pitäisi olla jonkinlainen yhteys että itse tietäisi mikä on parasta. Jeesuskompleksista kärsivänä olisin itse valmis uhrautumaan muiden puolesta. Ehkä mun täytyisi ihan lastenkin takia prosessoida tuota ajatusharhaa.




Seuraava