Runosuolesta

Sielun avaamista ja mentaaliprosessointia enimmäkseen runollisin keinon, koska siten voi kirjoittaa itselleen herkkiä asioita verhoten ne tekotaiteelliseen paskaan. Tai jotain.

Näytetään kirjoitukset maaliskuulta 2008.
Seuraava

Helvetin hyvä nainen  5

Olen hyvä nainen. En ole koskaan pettänyt ja suhteeni eivät ole menneet päällekkäin, omistaudun niin vahvasti sille johon kohtaan mulla on tunteita. En pihtaa...ehkä suhteen alussa en heti antaudu, mutta kun sen alun yli on päästy, minulta kyllä lohkeaa, oli sitten hyvä tai huono päivä. Tykkään passata toista ja hemmotella...mä olen suorastaan syntynyt sellaiseen. Olen rehellinen, luotettava ja lojaali...

Mutta mikä minussa on helvetillistä mikä vaikuttaa suhteisiini siten etteivät ne kestä? Mä sanon kaiken ääneen mitä ajattelen...ennemmin tai myöhemmin. Mulla on ollut aika traumaattinen lapsuus ja olen selvinnyt siihen nähden aika hyvin...mutta jotta pysyisin kasassa, analysoin lähes jokaisen tuntemukseni ja jopa pierunikin...se on minun tapani saada tilanteesta ote.

Ja sen voi moni mies kokea helvetilliseksi kun vierellä on nainen joka analysoi ja yrittää ottaa tilanteesta otteen...se ei voi olla vaikuttamatta. Mun vierellä kulkiessa joutuu tahtomattaan samalla matkalle itseensä, eikä siihen moni ole valmis...kyllä mä ymmärrän sen.

Olen siis Helvetin Hyvä Nainen. Jos Sartren mukaan helvetti on toiset ihmiset, uskon että meikäläisen persoonallisuudessa on jotain sellaista joka saa toisen hieman ahdistumaan, vaikka en suoranaisesti hänen persoonaansa puuttuisikaan....tönäisen ihmiset matkalle omaan helvettiinsä. Moni tahtoisi sulkea mielensä kaikilta ikäviltä asioilta, kulkea laput silmillä...mutta ei siihen pysty naisen kanssa, joka on taivas ja joka on helvetti...ei mitään kultaista keskitietä.


Digi digi digi...  2

Oikeastaan aika mukava laite tuo digiboxi...sain kaupan päälle kanavapakettiakin kahdeksi kuukaudeksi.

Myönnän silti että tämä ei ole ollut rakkautta ensi silmäyksellä...vastustin tätä siirtymistä analogisesta digitaaliseen. Aika nopeasti kuitenkin rakkaus syttyi...äsken katsoin Jimiltä dokumentin Eva Braunista ja se herätti paljon kysymyksiä...Ihan ymmärrettävästi Hitler ei olisi kestänyt älykästä naista joka olisi kyseenalaistanut ne mielettömyydet ja hirmuteot...Evaa kiinnosti lähinnä meikit, vaatteet ja se että saa rakkautta Hitleriltä...vaikka se rakkaus taisikin olla enemmän niitä seksileikkejä.

Naisia on moneen lähtöön...


*huokaus*  1

Kävin eilen hankkimassa digiboxin...pääsääntöisesti mun lapsinero-poikani asensi sen. Iltamyöhäsellä kuitenkin kun leikin mun uudella kaukosäätimellä erään ihanan miehen kainalossa, se ei toiminutkaan...jäi jumiin. Hitto että otti päähän, teki mieli heittää se boksi jorpakkoon...nyt kuitenkin toimii taas ihan hyvin.

Niin joo siitä suhteesta...joo, kyllä tässä nyt kokeillaan tällaista vakavempaa otetta...ei tuollaista ihmistä vain tapailla jos tuntuu niin helpolta sellaisen seurassa olla.


Seuraava