Keittoa, kävelyä ja pannaria

  • Muusantuuska

Lasten kanssa laatu-sunnuntaita...tehtiin kuuden kilometrin vaeltelulenkki ja lapset olivat innoissaan jäniksen papanoista, takiaisista mitkä tarttuivat kiinni vaatteisiin, merestä, pajunkissoista, lentoon pyrähtävistä linnuista...ei sitä edes tajuttu kuinka paljon tuli käveltyä kun luonto tarjosi virikkeitään koko ajan.

Sitten kotiin tekemään pannaria...huomenna sitten alkaakin viikko, sen jälkeen viikon loma. Jee...

Mitä tulee keskusteluihin, siellä on ollut aika paljon minuun liittyvää rankemman linjan paskanjauhantaa, jonka motiiveja voi vain ihmetellä. Ilmeisesti "suosiossa" on sitten ne varjopuolensakin...no, mulle on oikeastaan ihan sama mitä sellaiset persoonat olettavat jotka eivät henkilökohtaisesti tunne tai tiedä, koska tuollainen tarve toimia miten toimii, kertoo enemmän sen ihmisen mielenliikkeistä ja ajatusmaailmasta, siinä tuskin mitään kauhean onnellista kuviota on taustalla.

Jos on jotain hyvää, niin se ainakin että olen tutustunut tämän palvelun kautta moniin valtavan sydämellisiin ja mahtaviin ihmisiin, joita sitten pyrkii näkemään myös IRL. Kirjoittelu on todellakin ollut sen arvoista, koska ilman sitä ei olisi tutustumista tapahtunut...joten kestetään sitten ne "lieveilmiötkin".

2 kommenttia

suojelusprkl

10.2.2008 20:14

Täh? Missä susta taas jauhetaan kakkelia keskusteluissa? Men oo käynyt tuolla juurikaan pyörimässä tällä viikolla...

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 11:06

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus