Kritiikistä

  • Muusantuuska

Sain palautetta töissä...joku oli laittanut vastaavalle sähköposti siitä että suihkuverhot olivat koppuraiset ja siellä kalkkisaostumia.

Olin jo kerennyt hankkimaan uudet suihkuverhot ja vaihtanutkin ne...kalkkisaostumiakaan ei pahemmin ollut. Mutta yleisilme oli kyllä omaankin silmään hieman suttuinen...

Mutta eräs asia minkä huomasin tämän palautteen kautta joka auttoi mua kiinnittämään enemmän huomiota työhöni...vääränmalliset suihkuseinät jonka tiivisteet keräävät keräävät kasvustoa. Juttelinkin siitä vastaavalle ja aloimme yhdessä ideoimaan miten suihkujen hygeiniatasoa voisi nostaa...ehdotin sitten jos suihkuseinät jossa kynnys, voisi poistaa kokonaan ja tilalle laittaa vain suihkuverhon...ne olisi helpompi pitää puhtaana ja pestä matalakierroksisella lattianhoitokoneella säännöllisesti, jota nyt ei pysty tekemään niiden seinien vuoksi.

Eilen illalla mietin vaan ennen nukahtamista ihan yleisesti, miten kritiikki auttaa meitä kehittymään...olen aina pitänyt siitä että sanotaan suoraan koska siinä annetaan mahdollisuus parantaa sitä työtä. Ja miten sama asia pätee ihmissuhteisiin...monet loukkaantumisen pelossa jättävät tärkeitäkin asioita ilmaisematta ja sortuvat sitten sanomaan sellaista mitä olettavat toisen tahtovan kuulla...oivaltamatta sitä seikkaa että myös sen kritiikin kautta voi kehittyä ja tilanne muuttua...siinä tavallaan annetaan mahdollisuus.

Kun olisinhan tuohon suihkujuttuunkin reagoida toisin, tyyliin minua ei arvosteta, olen pelkkä orja, aina kaikki on valittamassa...sen sijaan kiinnitin enemmän huomiota asiaan ja tuli uusia oivalluksia.

Kaikki on niin suhteellista =)

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:06

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus