Lepäilyä...

  • Muusantuuska

Olen nukkunut koko päivän kun eilinen oli fyysisesti aika rankka...taisin löytää mieleiseni liikkumismuodon johon tykästyin niin kympillä ja innoissani odotan jo seuraavaa kertaa.

Lisäksi kävin vähän pyörähtelemässä tanssilattialla On The Rockissa...rakastan tanssimista. Sitten loppu-yöstä iski ihmeellinen erakko-olo...jäin aamuksi kiertelemään kaupungille, vaeltelin asemalla ja tarkkailin ihmisiä, tosin en oikein jaksanut kenenkään kanssa jutella...vain nauttia siitä vaeltelusta ja siitä ettei ollut kiire mihinkään, muuten elämäni on sellaista työn ja kodin välillä ravaamista ja kelloon sidottua. Olin sitten puol seiskalta kotona ja kävin nkkumaan samantien.

Lapset ovat hiihtolomalla Punkaharjulla ja tulevat keskiviikkona takaisin kotiin. Äsken tyttö soittelikin ja kivaa on kuulemma ollut...pääsivät pulkkamäkeenkin mitä täällä ei olla tänä talvena päästy kokeilemaan sattuneista syistä.

Tällähetkellä on vähän sellainen jotenkin yksinäinen olo...luulin että nauttisin tästä mutta nyt vaan tekisi mieli saada halaus. Mun lapset ovat niin kovia halaamaan että musta on tullut addikti...nyt kun sain halauksia viimeksi eilen aamulla lapsilta kun hyppäsivät junaan...

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:05

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus