Lohduttaja

  • Muusantuuska

Mun lasten ympärillä on jonkin verran hippihenkisiä maailmanparantajia...mutta nyt pääsiäisen olivat Mikkelissä isänisän ja hänen vaimon luona. Lapset vaan eivät ole tottuneet sellaisiin toisten tylyttäjiin, etenkin mun poika oli hyvin ahdistunut koska tällä vaimolla on sellainen tyyli että pitää sättiä muita koko ajan. Lapsista hän tykkää ja hemmottelee lahjoilla, mutta muuten sitten saattaa vähän kiroillakin.

Mutta mä taas koen terveellisenä tämän ympäristön vaihdoksen, ihan sen vuoksi että saavat realiteetteja...ei sellaisilta tytyttäjiltä voi välttyä esim. työelämässä, niitä riittää. En mä kokisi sitä hyvänä että eristäisin muksuni kaikilta niiltä jotka sattuvat olemaan kriittisiä muita kohtaan. Lapsia tämä papan vaimo kuitenkin kohtelee hyvin ja sen he myönsivätkin.

Mutta oli se silti aika huolestuttavaa miten vahvasti mun poika reagoi...kun ei vaan voi valita ympärilleen pelkkiä ihania ihmisiä. Mutta täytyy katsoa jatkossa...he kuitenkin haluaisivat kuitenkin aina mielellään ottaa lapsia kylään ja pidän kovasti tästä lasten papasta joka on hyvin mukava ja leppoisa ihminen. Mutta jos tosiaan etenkin poika on noin ahdistunut, pitää tarkkailla tilannetta ja nostaa kissa pöydälle.

Tosin lapset ovat pyytäneet etten vielä juttelisi asiasta koska pelkäävät tämän naisen pahastuvan. Mutta jos seuraava käynti aiheuttaa yhtä voimakkaita tunteita, asia on pakko selvittää muutenkin kuin juttelemalla vain lasten kanssa.

4 kommenttia

Anonyymi

25.3.2008 22:25

Minusta teit oikein siinä, että veit lapset sinne. Suku on kuitenkin tärkeä ja lapsia ei voi koko ikää suojella tai käsitellä silkkihansikkain. Tarpeetonta tuskaa on hyvä välttää, mutta missä menee raja? Ei kai kuitenkaan suvun kohdalla? Ehkä poika voisi kertoa vanhuksille itse miltä hänestä tuntui?

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

25.3.2008 22:27

Ihmeen rankka kokemus. Olisi ehkä hyvä selvittää tilanne juurta jaksaen, koska asia on juuri niinkuin sanoit. Tytyttäjiltä ei pääse elämässä karkuun.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Muusantuuska

25.3.2008 22:48

Geo...kehoitin tosiaan lapsia kertomaan niistä tunteistaan ensin vaikka tälle papalle...mutta siihen tuli vastaus että entäs jos se kuitenkin kertoo tälle vaimolleen. Minusta hän ei ole paha enkä osaa tuomita toista siksi että tykkää säkättämisestä...itseasiassa he ovat niitä harvoja jotka oikein kerjäävät lapsia luokseen kun jopa omalla isällä saattaa joskus olla pieniä lieviä motivaatio-ongelmia.

FC_kylmis...sitä mäkin mietin että miten etenkin mun poika sen niin rankasti koki että oli lähes tolaltaan siitä että oli tavannut sellaisen ihmisen joita vaan sattuu olemaan...mä itse arvostan tässä naisessa sitä että on korostanut sitä miten ovat nimenomaan mun apuna...ympärilläni ei tällaisia parveile ja kun muksuilla saattaa ollaa monen kuukauden taukoja että näkisivät edes isäänsä.

Tyttö sen sijaan osasi suhtautua asiaan huomattavasti tyynemmin...kyllä häntäkin ärsytti tämän vaimon tylytys ja mietti syvällisesti pää kallellaan että tekisi mieli kysyä papalta onko hän onnellinen...mutta pojalla tämä ilmeni ihan ahdistuksena, kiukutteluna ja mm paperin silppuamisena itkien...ennenkuin sitten tulee ulos että mikä oikeasti nyppii. Poika vaan joutui pitämään sisällään monta päivää sitä että olisi tehnyt mieli sanoa sille vaimolle: "ole hiljaa".

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 11:03

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus