Serena

  • Muusantuuska

Eilinen päivä harmitti mua ihan vietävästi kun en voinut olla provosoitumatta...yleensä taas olen vähän sellainen hymyilevä hölmö etten edes välttämättä tajua edes että mulle mitenkään vittuiltaisi...

Sanoin pahasti, mikä oli ehkä toisen pyrkimyskin...hehkutti sitten muualla miten nyt on niin tyytyväinen olo. Mä en taas pidä riitelystä...siinä kumpikin menee ihan typerälle tasolle. Suututti vaan niin mielettömästi se koko lähtöasetelma, koska perjantaina näimme pikaisesti eikä silloin ollut ilmassa minkäänlaisia katkeruuden tunteita. Antoi kyllä taas ihan toisenlaisen kuvan, tai sitten ne mielialat vaan muuttuivat...no, kai sitä miehillekin voi tapahtua, itselläni heittää ainakin silloin tällöin aika lahjakkaasti.

Mutta olen myös huomannut että täällä on valtavasti mielenkiintoisia persoonallisuuksia...tosin taidan ihan kaverimielessä vaan tutustua, kun en mä taida olla kovin hyvä itsekään näissä parisuhdejutuissa.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:07

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus