Blogi

Näytetään kirjoitukset maaliskuulta 2007.


En keksi otsikkoa ;D hih!

Tänään huomasin autoa tankatessa että tankistahan puuttuu se korkki,oon viimeeks vissii tankannu niin kamalan kiireellä et unohtanu sen sit johkii bensa-asemalle.Noh äkkiä viestiä H:lle että onko se niin välttämätön olla siinä.No H sanoi että kandee käydä uus ostamas,mut ei nyt heti tarvi mennä,et huomenna voi ihan hyvin mennä..Kaikkea huolimattomuutta sitä sattuu ja tapahtuu.Mä meen vielä ensi yöksi töihin ja sitten onkin vkloppu vapaa ja pääsee juhlimaan. Tänään ostin pienen pullon kirkasta josta teen sitten kossubatteryä ja sitten ostin sellasta utta juomaa kun yellow cat,pakko aina maistaa kaikkia uusia juttuja. Mut nyt pitää lopetella tää juttu kun kaveri tulee kohta kylään!


Alkoi ahdistamaan

"Aurinko nousee, on kastetta maassa,
aika on herätä, nousta ja lähteä,
kohdata ystävä kallehin.
Niin kaunis on maa, niin korkea taivas,
soi lintujen laulusta kukkiva kunnas ja varjoisat veet
- niin varjoisat veet.

Päivä on kirkas vain metsässä tuulee,
aika on naurun ja leikin ja riemun.
Mukana ystävä kallehin.
Niin kaunis on maa, niin korkea taivas,
soi lintujen laulusta kukkiva kunnas ja varjoisat veet
- niin varjoisat veet.

Aurinko laskee, jo pitenee varjot,
aika on eron ja jäähyväisten.
Poissa on ystävä kallehin.
Niin kaunis on maa, niin korkea taivas,
soi lintujen laulusta kukkiva kunnas ja varjoisat veet
- niin varjoisat veet."



Yökkösenä vaihteeksi  1

Mä alotin eilen illalla siis tiistaina taas vaihteeksi yövuorot,pyysin osastonhoitajalta öitä nyt kun yks mein ns.vakiyököistä on vähän poissa.Nyt alkaa vähän silmät lupsumaan,onneksi saan nukkua ihan rauhassa kun meen kotiin niin vaikka kello 18 asti jos haluun,tosin kaveri tulee kylää et en iha noin pitkää voi nukkua.vielä 2yötä edessä ja sitten juhlimaan =P


Loppu tuli,jes!

Täällä blogissa pitäs olla sellanen mustalista systeemi kun tuolla irc-gallerian puolella on,vois laittaa kaikki inhottavat ja ärsyttävät tyypit mustalle listalle..Erääl ihmisellä ku ei taida olla muuta elämää ku kirjottaa samaa kommenttia joka blogiin,noh senhän on elämä jos se saa siitä tyydytystä niin mikäs siinä.Sille ihmiselle tulee vain nyt esto ettei se pääse mun blogii enää kommentoimaan,jes!!!



Juhlimisia  1

En ihan vieläkään voi uskoa että mulla todellakin on se vakipaikka :) Samaa hommaa kuitenkin tekee koko aika. Nyt mulla alkais sellanen 3yön työputki ja sitten vkloppu vapaa,jee! Silloin tää typy lähtee juhlimaan tuota vakinaistamista. Ostan juomaa kunnolla ja meinaan juhlia urakalla.


Riehumista

Siis joskus mulla menee hermot ton kissan kanssa,se on aamu 7asti riehunu täällä vaan..Onneksi mie lähen kohta töihi ni saa ihan rauhas tääl riehua..Eiköhän tänää ihan siis 100% varmuudella selviä että se vakipaikka on varmasti mun. =) Tylsää kun tuolla ulkona sataa räntää :(