Blogi

Näytetään kirjoitukset maaliskuulta 2007.

Elämä hymyilee :)

Hmm,olo on jotenkin raukea..Johtuu siitä että sain sen vakkari paikan =) Nyt voi alkaa vähä suunnittelee tulevaisuutta,muuttoa isompaan asuntoon nyt ainakin ensin ja sitten tiedossa oman koiran hankinta. Tosin ensin maksan autoni pois ja sitten tulee vasta se asunnon etsiminen. Enää mun elämästä oikeastaan puuttuu se herra oikea,sitten ois kaikki asiat ihan kunnolla hyvin.





Ei soittoa ;(  1

Hitto ei vieläkään ole puhelua tullut että sainko sen vakipaikan vaiko en. Varmaan sitten en saanut kerta sitä puhelua ei ole tullut. Mut vois edes soittaa ja kertoa mulle että ei ottanu minua. Jos en pääse siihen toisee lähärin paikkaan niin sit en kyl tiiä mitä teen tai no siis onhan mulla se soppari johkii marraskuulle asti ja varmaa sitten jatkuu..Nyt pitäs kehitellä illaks jotaa tekemistä kun se mies menee kaverille juomaan niin ei sitäkään voi sitten nähdä :/ Juuri tuossa yhdelle kaverille iskin viestin että jos vaikka tehtäs jotain tänään.Ihan tylsää ku ei voi lähteä baariin ku huomenna meen töihi tai voishan sitä mennä mut kiva sit olla töissä ihan puol nukuksissa,heh..Hitto mä kerran olin tossa paikallisessa terveyskeskuksessa vuode-osastolla kesätöissä ja sinne siis on lyhyt matka eli menin sen pyörällä aina sitten.Kerran sorruin juomaan ja tiesin et meen illaks töihi ja siellä sit pikku Maru ihan kamalassa darrassa hois mummoja,heh..


Jänskättää

Nyt täytyy sanoa että mua jännittää aika lailla se että kuka sen lähihoitajan viran saa..kaikki töissä toivoo että mie sen saisin,mut jotenkin sellanen tunne et joku vanha kämänen akka valitaa siihe joka jää eläkkeelle taas aika nopeaa.Niillä lautakunnan jäsenillä on nyt tänää se kokous että huomenna se selviää sitten varmaan että kui käy.


Huomenna,huomenna

Hitsi mua nyt jännittää se niiden kokous huomenna että mitä ne päättää sen lähihoitajan paikan suhteen tai siis että kuka sen saa.Pitää vaa toivoa että mie sen saan :) Jos se yks inhottava muija saa sen niin sit mä kyllä oon niin vihanen sille että.Se ei edes ole suuntautunu vanhuksiin eikä sairaanhoitoon ja huolenpitoon,se on johkii mielenterveys ja päihdetyöhö,luulis et sil alalla ois töitä vaikka muille jakaa. Mä en nyt vaa jaksa jotenkaa uskoa että mie sen paikan saisin.
Käytin tänää Nemoa vähän ulkona kun oli niin lämmintä,se vähä säikky siellä.


Soi päässä

Tulit vastaan kadulla joukossa ihmisten
Liikaa nähneet silmäs katsoi ei mistään välittäen
Mä huomaan kuinka sä pelkäät jonkun taas löytävän
Kilpesi ainoon halkeeman

Huutaa on kenenkään aivan turhaa
Sillä ketään ei kaupunkimme kuule kuitenkaan
Yksin on helpompi päästä karkuun
Kun pitäisi juosta kauemmas kuin koskaan aiemmin

Pimeys ei koskaan saavu yksin luoksesi
Se kantaa sylissänsä Sinun kyyneleitäsi
Mä tiedän ettet tahdo kenenkään huomaavan
Kuinka Sinunkin veres vuotaa

Mä tiedän ettet tahdo kenenkään löytävän
Kilpesi ainoota halkeemaa


Jännitystä ilmassa

Töitä taas vaihteeksi tehty jo pari päivää :) Mä jännitn nyt sen vakipaikan suhteen kovasti,torstaina niillä ihme valtuuston tyypeillä on kokous jossa ne asiasta päättää..Mulle kyl töissä vähä puhuttu että se paikka kuuluis mulle :P hyvä työkaverit ku pidätte mun puolia!