Blogi

Näytetään kirjoitukset maaliskuulta 2007.
Seuraava

Heh heh  1

Mies meni matkatoimistoon ja kysyi viime hetken lähtöjä.

-On kyllä, Playa del Inglesiin.
-Liian kuuma, en mä sinne halua.
-Entäpä Islantiin, muutama paikka löytyy.
-Liian kylmä, palella saa kotonakin.
-Singaporeen näyttäisi olevan paikka vapaana.
-Liikaa ihmisiä, en pidä tungoksesta.
-No sitten on viikonvaihdepaketti Lapissa.
-Ei siellä ketään oo tähän aikaan vuodesta, ei käy.
-Aha. No on meillä sitten tällainen yhdistetty urheilu- ja erotiikkaloma.
-No nyt kuulostaa hyvältä, ja mikähän se on?
-Suksikaa vittuun.

BAARISSA

Kaksi juoppoa istuu baarissa."Oletko koskaan nähnyt jääpalaa jossa on reikä" kysyy toinen tuijottaen lasiinsa.
"Olen ollut naimisissa sellaisen kanssa 12 vuotta"

RIPULI

Päiväkodissa kuultua:
-Minun isälläni on ripuli.
-Mistä sinä sen tiedät?
-No kun äiti sanoi isälle viime yönä, että eikö se paska jo jäykisty.

BUSSISSA

HKL:n bussiin nousi nuori neito minihameessaan. Hän alkoi kaivella rahapussia olkalaukustaan. Silloin hihna luiskahti hänen olaltaan ja laukku putosi linja-auton lattialle. Törmätessään lattiaan laukku aukesi ja sieltä lennähti ulos hieromasauva, joka tärähdyksen voimasta surahti käyntiin ja pomppi pitkin lattiaa kohti bussin peräosaa. Kuski katsoi sauvaa ja sitten punaiseksi karahtanutta neitoa ja tokaisi:
-Jaha, poikaystävä yrittää mennä pummilla!

- Mikä on tossun alla olemisen huippu?
- Steriili mies ei uskalla kertoa totuutta raskaana olevalle vaimolleen.
Mikset tullut eilen firman juhliin?
- Vaimoni mielestä minun ei tehnyt mieli.

Johtajalla oli ongelmia alaistensa kanssa. Hän piti näille puhuttelun ja
laittoi oveensa pienen kyltin: "Minä olen pomo". Kun hän tuli ruokatunnilta
oli joku teipannut viereen lapun: "Vaimonne soitti, hän haluaa kylttinsä takaisin."

Mies lakaisee rappusia. Naapuri utelee:
- Eikö tuo ole vaimosi hommia?
- No, tuumaa mies, en halua olla pikkumainen, auttaahan hänkin minua
välillä tiskaamisessa.

- Minusta on hirmuisen vaikeaa määrätä kesälomaa.
- Kuinka niin? Minulle se ei ole ollenkaan vaikeaa. Pomoni määrää, milloin
saan matkustaa ja vaimoni määrää, mihin saan matkustaa.

- No terve! Sinullapas tuntuu olevan kiire! tokaisee mies kaverilleen.
- Joo, täytyy painella kotiin laittamaan vaimolle ruokaa.
- Onko hän kipeä?
- Ei kun nälkäinen.

Pienikokoinen aviomies luuttusi keittiön lattiaa. Äkkiä hän paiskasi rätin
kädestään karjaisten voimiensa takaa:
- Jumaliste, nyt se on loppu!
Vaimon jyhkeä olemus ilmestyi ovelle.
- Että mikä on loppu?
- Mäntysuopa, rakkaani, mäntysuopa...

- Sietääkö sinun vaimosi vastaansanomista?
- En todellakaan osaa sanoa.

Tohvelisankari saapuu vaimonsa luokse taivaaseen.
- Rakas, älä ole vihainen, että tulen näin myöhään. Lääkäri pidätteli minua.

Vaimo haasteli sohvalta miehelleen:
- Oikein sydäntä särkee katsoa, kun sinä siellä keittiössä kokkaat ja
tiskaat, silität ja siivoat. Voisitko sulkea oven!

- Vaimoni halusi, että menisimme lomalla Sveitsiin. Minä taas halusin
ehdottomasti Saariselälle.
- No, mitä piditte Alpeista?


Yökkönä  1

Eli siis mie se täällä vuorostani aherran yökkönä =D Ihan kivaahan tämä on.Eniten pelottaa se huominen aamu ku meen himaa et mitäs tuhoja se miun Nemo kisu siellä saanu aikaseksi ja kuinka se antaa miun nukkua siellä. Nyt on sellanen ihan jees fiilis päällä,ei ainakaan nukuta. Toisaalta kohta kahvia meen keittää,on niin tylsääääää!!!


Se oli krapulas...  1

No niin,olin sitten eilen hiukka heikossa kunnossa niin en tänne alkanu sitten kirjoittamaa..Oltiin sitten lauantaina baarissa ja mie olin vähä vissii huppelissa. Menin tyhmänää antaa parille kundille mun numeron,voi elämä. Se toinen nyt viel voiskin soittaa,mut ei todellakaan se toinen..Onneks pääsin siitä sit loppu peleissä eroon. Selvisin jopa himaan nukkumaan Nemon viereen =) Tänää oon sitten menossa yövuoroon,saa nähdä miten aamulla saan tääl nukkua kun eka kerta kisun aikana kun meen yövuoroon..Nemo varmaa hyppii ja pomppii mun päällä eikä anna nukkua,heh!


treffit

Nyt vähän jännittää ne treffit,puolen tunnin päästä mua tullaa hakemaan,vaikka ollaa tän tyypin kans nähty jo kerran ja jopa nukuttu samassa sängyssä.. =) Jotkut miehet kun ymmärtävät hyvän päälle jotain. Illalla kuitenkin sitten meen bilettää,heh!


Mitä sitä tekisi  1

Mä tässä nyt oon koko aamun miettinyt että mitähän sitä tänään tekisi,ensinnäkin mulla on treffit 15 aikaan,mut sen jälkeen pitäs keksiä jotain.Meinasin et jos lähdettäs Nemon kanssa autoilemaan vähän ja ajettas mun vanhemmille,mut sit toisaalta taas tekis kovasti mieli lähteä ottamaan kuppia,hmm...Hitto Nemo on ihan hulluna super palloon jonka sille ostin tossa viikolla,aina saan olla sit palloa pelastamassa ties mistä.Tänää on taas pidetty vähän valjaita päällä eli ns.valjas harjoitukset Nemolla :)Tulis jo kesä niin pääsis Nemon kanssa ulkoilemaan.


Kipeänä  1

Norovirusta meinaa pukata,aamu menny vessan pytyn kanssa :/ Soitin juuri töihin ja tösitä snaottiin että sitä on liikkeellä nyt vähän liikaakin,asukkaat ja hoitajat on kipeinä,ihan kökköä :( Sit kuulemma pitää olla tän päivän jälkeen 2oireetonta päivää,et jos oon huomen terve jo niin en saa mennä töihin eli siis ollaan sitten kotona. Mein sairaanhoitaja oli soittanu työterveydenhoitoon ja saanu yhdelle työkaverille saikkua puhelimitse,mut vittu mulle ne ei saikkua siel anna vaikka kui sanon et ku toinenki oli saanu puhelimitse saikkua :( Kuka nyt lähtee kotoaan minnee jos laatta lentää ja on kamala ripuli,ei tuu mitään..Kohta on puol kaupunkia kipeenä jos mä lähden tonne nyt kipeenä menee.Tää on ihan epistä nyt!


TOISIN SANOEN  1

"En ole koskaan ymmärtänyt, miksi naiset rakastavat kissoja. Kissat ovat itsenäisiä, ne eivät kuuntele, ne eivät tule sisään kun niitä kutsutaan, ne haluavat olla koko yön ulkona, ja kun ne tulevat kotiin, ne haluavat olla yksin ja nukkua. Toisin sanoen, kaikkia niitä ominaisuuksia, joita nainen vihaa miehessä, hän rakastaa kissassa."


MIESTÄ HANKITTAESSA  2

Miestä hankittaessa on syytä kiinnittää huomiota seuraaviin ominaisuuksiin:
-väri
-valmistusmaa
-koko ja korimalli
-varustelu
-ikä

Miehen väri on useimmiten jollain lailla sidoksissa maahan, jossa mies on valmistettu. Etelän maissa valmistetut miehet ovat väriltään huomattavasti tummemman sävyisiä kuin pohjoismaissa valmistetut.

Tänä päivänä suomesta on saatavissa kaikenvärisiä miehiä - sillä, niitä on tuotu ulkomailta tai valmistettu lisenssillä suomessa.

Miestä valittaessa kannattaa huomioida, että ulkomailta hankitun miehen käyntiääni on erilainen kuin kotimaisen, joten se vaatii hieman totuttelua.

Miehen koko kertoo, millainen kokonaiskulutus miehellä on. Pienikokoinen mies on lähes aina kulutukseltaan taloudellisempi kuin tilavakorinen. Etenkin keskiosaltaan leveämallisiin on syytä suhtautua erityisen varauksellisesti.

Miestä hankittaessa on syytä valita yksilö, jossa on vakiona riittävä varustelutaso, sillä lisävarusteet ovat kalliita. Mikäli kuitenkin epähuomiossa tullut hankittua varustelultaan puutteellinen mies, on joitakin lisävarusteita saatavana: yleisimmät puutteet miehellä löytyvät poistoventtiilistä, johon merkkinoita löytyy tukia ja kiristimiä. Liian lyhyitä poistoventtiileitä on myös pidennetty hitsaamalla, mutta huomattavasti helpompaa on valita mies, jonka poistoventtiili on alun perin kunnossa. Korin muotoilua varten on myös olemassa erilaisia lisävarusteita, joita löytyy melkein kaikilta hyvinvarustetuilta huoltoasemilta.

Jos ollaan hankkimassa käytettyä miestä, kannattaa lisäksi huomioida mm. edellinen omistaja / edelliset omistajat, ajotunnit ja yleinen kunto ( onko kolhittu, likainen tai pidetty huonosti) Ihanneyksilö on mies joka on siisti, vähän käytetty ja hyvin huollettu. Miehestä kannattaa tarkistaa, ettei istuinsuojista löydy syöpäläisiä. Kuntoarvio on syytä teettää virallisella katsastuskonttorilla.

Mies kannattaa aina koeajaa ennen lopullista valintaa. Koeajossa selviävät ajo-ominaisuudet sekä mahdolliset piilevät viat ja puutteet. Koeajolla kannattaa myös kokeilla erilaisia ajoasentoja ja niiden vaikutusta miehen käyttäytymiseen.


Seuraava