Blogi

Näytetään kirjoitukset maaliskuulta 2007.

Siivousta odotellessa.  1

Oi että täällä "maalla" nukuttaa hyvin,ollu tässä 3pv vapaata ja ollaa tääl mun porukoilla oltu,oon vaa nukkunu ja laiskotellu. Mun ois vissii vähä imuria alettava himas heiluttaa ku meen sinne kun on kissanhiekkaa siellä sun täällä. Sunnuntai ei nyt oo varsinainen siivous päivä,mut pakko se on alkaa siivoamaan koska saan tänää yhen ihanan vieraan,meinaa mies vieraan <3
Meinasin että ois käyny äänestämässä,mut saa nyt nähä jätänkö koko jutun väliin,en edes tiedä ketä äänestää.


koiruuksia

Ei hitto mitä hintoja nykyään koirista pyydetään,sellasta 1200-1500€,kamala summa yhdestä koirasta.Sen nyt ymmärtää et puhdasrotusista pyydetään ton verran,mut sekarotusista ei mun mielest tarvis pyytää ku 0-300€ maksimissaan. Noh täytyy alkaa säästämään et saa sellassen koiran ku haluaa. Meinaa jos yks kaks ostat koiran niin siin käy sillee et milläs ruokit koiran ku kaikki rahat meni sen maksamiseen.


Lapsuuden runo muistoni

Tiitiäinen metsäläinen, pieni menninkäinen.
Posket on tehty puolukasta, tukka naavan tuppurasta,
Silmät on siniset tähdet, silmät on siniset tähdet.

Tiitiäinen metsäläinen, pieni menninkäinen.
Keinu kuusen kainalossa, tuutu tuulen kartanossa,
Sammuta siniset tähdet, sammuta siniset tähdet.


puh

nalle puh on ihan hassu,
sillä on iso massu.
hunajaa se syö
ja leikkii kanssa nasun kunnes saapuu yö.
Risto on sen bestis
ja hänen kouluun lähteä tarttis.
Ei risto nallea jättää haluu.
Mutta kohta on jo koulusta paluu
ystävät hyvät leikkiä jaksaa
ja kukaan heistä puhu ei saksaa =)


Ihastunut

Tää tyttö taitaa olla totaalisen ihastunut :)
Mut tämä mieskin on kyllä kiinnostunut minusta,miksi se muuten koko aika pyytäis kahville. Harmi että oon nyt tääl mun vanhemmilla kun se pyys mua taas vähä kahvittelemaan.Noh huomenna se tulee meille :)


Koirakuumetta ja kissan hellimistä =)

Ollaa nyt täällä mun vanhemmilla kisun kanssa :) Äippä paapoo mun kisua ihan hulluna,tykkää niin siitä. Isällä taas on vaihteeksi ihan kamala koira kuume.Ollaa koluttu läpi netin myynti palstoi,mut ei oo koiraa löytynyt. Kun mitään 1000€ se ei sais maksaa eli siis ei tarvis olla mikää rotukoira,kuhan on koira vaan ja pieni sellanen mielellään :)


väsyttää  1

Siis apua,yön ollu töissä ja klo:10 tänää ois työhaastattelu.Sitä ku ei voinu siirtää eikä mitään...Mie en jaksais,väsyttää niin paljon.Pääsen nukkuu ehkä tossa 11 aikaa tänää,sit joku pari kolme tuntia unta kalloon ja eikun pakkaa ja lähtö Anjalaan..Oon niin "elementissä" varmaa siel haastattelus että huh huijaa..


Vika yö,jei!  1

Tänään on naistenpäivä :D Koittakaas ukot nyt huomioida naisia.
Mä täällä vikaa yötä valvon ja sitten on 3vapaata,mutta en ole menossa juomaan,tipaton vkloppu edessä. Lähden kisun kanssa mun vanhemmille.Mä pääsen nukkumaan vasta noin klo:11 kun mulla on 10 aikaa aamulla työhaastattelu.Kiva siel sit vaa haukotella,onneks haastattelija tietää että mie oon ollu yön töissä.Kohta kahvia meen keittää et pysyn hereillä.


Näinhän se menee ;)  2

TEE VAIKUTUS NAISEEN:
- kehu häntä
- halaa häntä
- suutele häntä
- rakasta häntä
- silitä häntä
- kiusoittele häntä
- tee hänen olonsa
mukavaksi
- suojele häntä
- pidä hänestä kiinni
- tuhlaa rahaa häneen
- vie hänet syömään
kalliisiin ravintoloihin
- kuuntele häntä
- välitä hänestä
- seiso hänen rinnallaan
- tue häntä
- mene hänen vuoksi vaikka
maailman ääriin

KUINKA TEHDÄÄN VAIKUTUS
MIEHIIN?

- ole alasti...Ime ja anna.
Ja tuo kaupasta olutta!!!!


Ihmeiden aika ei ole ohitse  1

Siis mitä ihmettä,kävin äsken kattomas mun mailin ja huomasin että olin saanu postia yhdeltä tytöltä joka oli antamassa koiraa pois tai siis meille sitä koiraa.Sit yks kaks tää tyttö ei vastannu enää maileihin eikä soittoihin ja nyt yks kas siltä tuli mailia,hmm..Noh jos kävis niin että koira muuttas mun vahemmille niin apua vaan,en tiedä yhtään onko mun rakas kisu tottunu koiriin tai no helposti sen vielä totuttas kun se on vasta niin pieni. Eilen muuten tuli 2vk täyteen ku Nemo muutti mun luo asumaan.Hitto mä rakastan sit palleroa paljon vaikka eilen aamulla kun menin himaan yövuoron jälkeen niin meinas palaa hihat sen kanssa.Mä annoin siin sit kisulle ruoan ja sitten menin ite nukkumaan.Noh Nemo sai syötyä ja yks kaks se päätti et hei meen mamman viekkuu ja se tuli mun peiton alle ja alko päättäväisesti puree ja raapimaan mua.Osoitti mieltä että mamma älä tähä aikaa nuku,heh. Nytkin kun meen aamulla himaan niin se ei varmaan anna mun nukkua. Me muuten lähetää torstaina ekalle vähä pidemmälle auto reissullu,noh 30km päähän pitäs mennä. Mennää kylää mun vanhemmille ja sitten käydää perjantaina eläinlääkärillä ekalla rokotuksella. Noh mutta nyt on jorinat joristu ja mie lähen töihi :D